1. 76.
    +2
    Evet yeni yazı geliyor :

    Kadınları etkileme sanatı, gerçekten bir sanat gibi değil mi? Bazıları doğuştan şanslıdır ve istediği kadını hiç efor sarfetmeden etkileyebilir. Ama bu demek değildir ki, doğuştan bu yeteneğe sahip olmayanlar, hiç bir kadını etkileyemiyecek.



    Bu özellik de, diğer özellikler gibi kolayca öğrenilebilir. Ama cevaplanması gereken soru şu : Bu değişimi göze alacak cesaretiniz var mı?



    Kadınları etkileme sanatını öğrenirken, ilk akla gelen şey kendine güvendir. Yürüyüşünüz, kadınlar ile iletişiminiz, kadınlara verdiğiniz tepkilerin hepsi kendine olan güveninizin dışa vurumudur. Kadınların kendine güvenli bir erkek istediği su zütürmez bir gerçek. Kadınları etkileyen erkek, köşede oturmuş ve korkmuş gözlerle etrafını izleyen değil, arkadaşları ile iyi vakit geçiren ve mekanın sahibiymiş gibi gezen erkektir.



    ilk olarak yapman gereken, beğendiğin özelliklerini bir kağıda yaz ve onları oku. Bunun yanında, fiziksel olarak yapılan bazı hareketler, insanın modunu kolay bir şekilde değiştirebilir. Yapmanız gereken “ eye of the tiger “ açıp, havaya yumruklar atmak J. Bir kaç dakika sonra kendinizi ne kadar iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz.



    Belki kendinize olan güveniniz azdır. Burda mizah yeteneğinizi konuşturabilirsiniz. Tabi ki bu, sürekli espri yapmak ve stand up yapmak anldıbına gelmiyor. Gereken yerlere doğru bir şekilde uygulamak. Aslında arsız ve komik olmak, kadınların ilgisini çekiyor.



    Hangi kadın espri anlayışı olmayan bir erkeği ister ki? Bir kahkaha kötü bir atmosferi dağıtabilir ve her iki tarafın da enerji düzeyini yükseltir. Onunla biraz dalga geçin, ama mutlaka bunun ciddi olmadığını vücut diliniz ve ses tonunuz ile belli edin.



    Sonuç olarak, eğer hayatınıza o kızı davet etmek istiyorsanız, onunla konuşmanız gerek. Kadınları etkileme sanatını öğrenmek ilk adım. Zaman geçtikçe kendinize ait teknikleriniz olacak ve bunları kullanmaya başlayacaksınız.
    ···
   tümünü göster