1. 1.
    +5 -2
    fenerlileri cimbomlu, cimbomluları fenerli, faşistleri komünist, komünistleri faşist yapıyorum yerlerinizi alın

    fenerlileri cimbomlu, cimbomluları fenerli, faşistleri komünist, komünistleri faşist yapıyorum yerlerinizi alın

    çok önemli edit!!!: lütfen herkes sadece kendine ait olan kısmı okusun

    müslümanlar: olum bi mantıklı düşünün lan allah size herşeyi yasaklıyo burda içki yok zina yok diyo ama cennette karı kız bol içki çok diyo kerane mi amk orası biraz kafa çalıştırın atayiz olun

    ateistler: olum siz çok malsınıız yemin ediyorum kainatta herşey muhteşem bi düzenle yaratılmışken inanmamak da neyin nesi. ebedi cehennemi kitlicekler size de haberiniz yok azcık imana gelin lan allahın lütufları gayet açık ve net.

    fenerliler: olum başkanınız şike yaptı lan yarın dese "ananızı gibcem ama sadece fenerbahçe için" diye onu bile kabul etcek hale geldiniz avrupaya gidemiyosunuz lan bi de cimboma bakın adamlar drogbayı getirdi her sene paraları cukkalıyo şampiyonlar liginde hep üst turlarda adamları uefa kupası var sizin neyiniz var hödükler.

    cimbomlular: fener ananızı kadıköyde kaç yıl daha gibsin? böyle ezeli rakip mi olur iddaa bile daşşak geçiyo sizle artık kimsenin gibinde bile değilsiniz real bile geldi 6yı verdi zütünüze. fener 6-0 gibti sizi kadıköyde. adamların üstünde bi komplo var bi oyun var bu yüzden 6 yıldır şampiyonlar ligine gidememelirne rağmen dünyanın en zengin 18. kulübü seçildiler sizin adınız bile yok o listede anca uefa kupamız var diye övünün züte bala aldınız başka başarınız yok amk.

    faşistler: olum bu devirde faşizm mi kaldı lan hitlerden sonra bitti o işler kendinizi avutmayın. insani ahlak değerleri der ki hepimiz kardeşiz hepimiz aynı yerden geliyoruz diye. bütün dinlerde ve inançlarda da böyledir siz neye göre ben üstünüm diyonuz dıbına kodumun montofol inekleri.

    komünistler: siz eşitlik özgürlük diye bağırın elin abdsi ingilteresi demokrasi diye arap ülkelerini gibip atsın. hani eşitlik komünizm? sovyet rusyadan sonra bitti o işler amk herkesin dilinde bi araç bu sadece milletler birbirini gibmeye bakıyo. orta asyada türk kardeşlerimiz öldürüliyo siz burda yarak kürek ezik büzük halkları savunuyosunuz onların bile gibinde değilsiniz onlar bile gördükleri desteklerle sizden daha üstün. bırakın şu ütopik masalları
    ···
   tümünü göster