1. 1.
    +13
    sene 2008 di sanırsam. varoş bir semtin gibko bir okulunda 10. sınıf talebesiyiz o zamanlar. yüzümüz kızılcık tarlası gibi sivilce dolmuş bütün gün taşak muhabbeti yapıyoruz ders mers hak getire.. artık okulda nasıl taktan bir sınıfsak hocalar derse girmezdi sürekli boş olurdu bizim dersler. birgün yine boş ders köpek gibi kaynatıyoruz daracık sınıfta, binin biri çıktı para toplayalım kola alalım dedi tamam dedik. aldı paraları 2. kattaki su borusundan indi gitti markete. o zamanlar okuldan kaçmak sıkıntıydı. neyse bu örümcek ziya 20 dk sonra geri geldi 2.5 litrelik kolayla. bardakları dizdik doldurduk herkes yudumlanıyor.

    masada son bir pet bardak kaldı fazladan, kimse almıyor arkadaş! öyle kaldı kola. bizim huur çocuğu bir arkadaşta geldi içine tükürdü bunun. alın şimdi için diye. bunu gören diğer arkadaşta ciğerinden çektiği etli balgdıbını ekledi, baktım sınıftan herkes bişeyler ekliyor, sümküren de oldu, kızlar bile tükürdü bardağa. en son biride kulağından çıkardığı kalemle bir güzel karıştırdı nüklüer kokteyli. yarım bardak kola yarım bardak mikrop

    ..en son gülüyoruz işte 10 tl versem içermisin yok kibrit çakalım belki yanar falan nasıl gülüyoruz ama hayvan gibi.. o sırada kapı açıldı.

    okulun en pgibopat kişiliksiz bir hocası vardı o sıralar kemal diye. bu huur çocuğu katta nöbetçiymiş. niye gülüyosunuz lan zütoğlanları diye bağırdı. bizim arkadaşta kola içiyoruz hocam bişey yapmıyoruz demezmi. bu pekekentte kolaya votka falan kattığımızı sandı herhalde gözü masadaki bardağa ilişti. ne kattınız lan buna ver şu bardağı dedi.

    ..bardağı kaldırdı 2 yudum aldı, sınıfta arizona sessizliği. hafif yüzü ekşidi. efendi durun dedi ve çıktı sınıftan.

    o gün 2 kız arkadaşımız kustu. bütün sınıf kasıklarımıza felç inene kadar güldük.

    bugün hala o okulda balgamlı kola hikayesi dolaşır durur. buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster