1. 1.
    +16 -3
    çok korkutucudur. 3 ay kadar önce bir hatunla gibiştik. ben anın abazalığıyla am züt meme ne varsa gibtim. karı yamuk yumuk yürüyo o derece amk. ancak iki ay sonra bende bazı şeyler oldu. faranjit oldum, gibimde birşey çıktı falan filan. internette bi araştırdım ki, hiv tehlikesi varmış. ananı arvadını gibeyim dedim, birden kendimi geriye attım elim ayağım titredi. onu oraya yazanında, afrika savanlarında gibtiği maymunu yiyen o huur çocuğu yerlilerinde anasını gibeyim dedim. hep bunlar yüzünden oldu bunlar. ulan 1 hafta yemeden içmeden kesildim, uyku uyuyamaz oldum korkudan. derdimi kimseye anlatamadığım için daha da kötü oluyordum. saçlarım dökülmeye başladı lan. o derece durumdayım. 2 numara yaptım saçı, sakal zaten hayvan gibi.

    neyse işte, ulan tedavisi yok bu kodumun virüsünün. tedavisi yok lan. 21. yy da hala gibilmiş bir maymundan bulaşan kodumun hastalığının tedavisini bulamamış huur çocukları. ulan amcıklar griple, nezleyle uğraşacağınıza bununla uğraşsanıza! ulan diğer ölümcül hastalıklar gibi de değil. utanç hastalığı bildiğin amk. millet arkandan namazını bile kılmaz. gerçi deistim ama yine de islamdaki bazı sorunlarım geçerse müslüman olmaya hazırım. neyse konu değişmesin. ulan derdimden her gece balkona çıkıp sigaramı yakıp ağlıyorum amk. en fazla 10 yılım var. 30 yaşında gibtir olup gidecektim bu dünyadan. tabii 25 ten sonra çekeceğim acılarda cabası. kendi kendime diyordum, 25 e kadar daha devam ederim, sonra intihar eder veya kaçar giderim uzaklara.

    biraz daha araştırdım ki virüs durdurulabilirmiş. ancak ömrüm boyunca o ilaçtan alacağım gibi, ilacın saatini bir kaçırırsam ilaç bir gibime yaramıyor, virüs ilaca bağışıklık kazanıyor. ulan ne huur çocuğu bir hastalık bu!!! tabii ilacın kutusu 3000 lira. imkansız. kimseyle konuşmuyorum, vücudum sapsarı, uykusuzluktan, açlıktan bitmiş vaziyette sadece pc başında yalnız başıma bu kodumun hastalığını inceliyom. neyse en sonunda bir hastaneye gittim, test yaptırdım. korkudan ölüyorum. test sonucu açıklandı:

    negatif. derin bir iç çektim, oturdum kenarda ağlamaya başladım. bir gibim yokmuş lan. yaşamı tekrar hissettim amk. ben yoksam neyleyim dünyayı? işte ben vardım. yaşıyor ve yaşayacaktım. ellerimi açtım, dua ettim allaha ağlaya ağlaya. deist olmama rağmen bu bir tesadüf olamaz diyerek tövbe ettim allaha. neyse işte, doktora çıktım. gibimdeki şey yağ bezesiymiş, dilimdeki o gibimden anlamadı ama hiv olsaydı testte çıkardı diyor. çünkü vücut 2 hafta içinde antikor üretmeye başlıyor, 6 haftadan sonra bu belirginleşiyor, 3 aydan sonra artık açık açığa yürüyormuş huur çocuğu. bende 3 ay 2 gün sonra bunu yaptırdığım için testin güvenilirliği %99. bir tane daha yaptıracam. iyice kesinleşsin diye. ancak binler gerçekten çok zor bir durum bu.

    eğer beyler bunu okuyorsanız, sakın ha sakın pis yerlerdeki hatunları gibmeyin. gidin paşa paşa devletin keranasına, veya hatun ayarlayın gerçekten evlenecekseniz eğer gibin gitsin. ama evlenmeyecekseniz huur çocukluğunun alemi yok. yapmayın.

    bu hastalığın pençesine düşmüş gardaşlarımada allahtan şifalar diyorum. sizi çok iyi anlıyorum ve ne kadar tanımasamda sizin için çok üzülüyorum la. bağışıklığınızı artırmaya bakın. he iş işten geçmişse, son günlerinizde uzaklaşın başka yerlere. ölmeden güzel şeyler yaşayın.

    özet: özet mözeet yok huur çocuğu. emek verdik oku.
    ···
   tümünü göster