1. 51.
    +2
    eğitilebilir, güdümlü zeka; yönetmen kişisinin arkadaşım kişisine çıkardığı muhteşem ortalar ve neticesinde cin harfli kelimeler ya da cin kelimeler oyunculuğu ile yaptığı "arkadaşım" konseptli bu oyunlarına fena gıcığım.bu şekilde para kazanması evet zoruma gidiyor.. jerry lewis ekolü olduğu ortada(mimik ve hal ile güldürme mevzu yani)sırf bu ekolün temsilcisi olarak bu şekilde bu kadar para kazanması kolaycılık lan vallaha..
    adam hazır cevap mı gayet tabi ama dediğim gibi güdümlenmiş zeka istenirse pekala hazır cevap olabilir. hangimiz bu adam kadar fırlama ve hazır cevap değiliz soruyorum size. aranızda hiç mi aile, eş dost arasında sırf fırlamalıkları ve hazır cevaplığıyla aranan tipler yok. benim var hemde bir dolu..
    daha garip bir şey paylaşayım, abim ve ben daha 7-8 yaşındayken mahalle arkadaşlarımızı bir apartmanda toplayıp yeminle bu yönetmen ve arkadaşım gibi atışmalar yaparak güldürürdük, hatta her hafta düzenli bir şekilde bir apartmanda toplanırdık.. diyeceğim, biz bunları küçükken yapardık..
    bu adamların bu şekilde milyoner olması ağrıma ve garibime gidiyor..
    geçen yıl cmylmz-fundamentals'i izledim yüz liraya(sahne-orta üçüncü sıradan ve gösterinin hakkı en az 175 liradır kanımca), bir iki hafta sonra nedir kaç liradır şu komedi dükkanının biletleri diye aradım gişesini o da yüz lira ve üstelik tüm koltuklar..

    ayrıca benden bağımsız bir ekşicide yazmış;
    https://eksisozluk.com/entry/39652987
    ···
   tümünü göster