1. 126.
    +2 -7
    kim ne derse desin amk. sanki istanbuli ankara vs burdan farklı. hemen hemen her şehri görmüş biri olarak söylüyorum gebze iyidir. çok iyi değil ama iyidir. yaşam şartları izmite istanbula göre kat kat iyidir. ucuzluk vardır amk. para kazanmak basittir. yani işsizlik yoktur.
    center gibi bir yer izmitte yok amk. izmitte bir outlet var işte. o da olsun aq. n city den kat kat daha iyidir center. haftada bir kere gider terasa çıkar gebze manzarası ile sütlü kahve ve sigara keyfi yaparım.
    mutlukent harika bir yerdir. zütü sağlam kitle orada yaşar.
    gebze de sessiz sakin olan mahalleler benim bildiğim güzeller mah. arap çeşme de belediyenin gelmesi ile toparlandı. akse sapağı var fena değil. işte stadın yukarıları zaten çarşı olur.
    iyidir iyi. bakmayın siz bu huur çocuklarına. kovsanız gitmezler buradan ama laf etmeyi bilir oçlar.

    edit:eksileyen gavatın amk.

    edit2: hala eksileyen pekekentler var onların ben amk.

    edit: eksileyen gavatlara ithafen . sizin dıbınızakoyim. darıcayı gördünüz mü lan ? süper olmuş. tamam belki insanları apaçi ama benim çevremdeki herkes düzgün insanlar. eğitimli ve kültürlü. takıldığınız insanlara göre ilçemizi küçümsemeyin ananızı giberim.

    edit3: hala eksileniyorum. ulan huur evlatları. tamam barzo dolu falan ama bunlar her yerde var amk. ben 20 yıldır buradayım hiç o apaçi arkadaşlarım olmadı. yani sizin kendi seviyenize bağlı arkadaşınızın seviyesi de.

    edit4: amk uzun zaman bu entrymi anlayan bir adam çıktı ve şukulda bu adamı bulmak istiyorum.
    ···
   tümünü göster