1. 1.
    +1
    vajinalar ,penisler... huurlar ve çocukları kasıktan haz süzümü, zapt'a geçmiş boşalmalar.. hadi bi kaç temiz mahalle aşkı bulalım,..



    Tutanaklarda sevgiye ilişkin ifadeler yok... uyuşturulmuş trendlere bin edilmiş gençliklerimiz var.. düzüşün,birbirinizin içine akın.. birbirinizin annelerine sövün, kardeşlerinizi rakı muhabbetlerine meze edin.. iğrenilesi insanlık biçimlerinizden sıyrılmayın sakın.. yapmayın bunu.. belki bir gün bi fakir sevidirirsiniz.. sakın ha,yetim ananızı giber sonra maalesef gülersiniz... zihniyetinizde..!!



    ablasını namusu sayan huur çocuğu, acaba genelevde kaç çocugun annesini becerdin...



    babasının duvardaki tüfeğiyle, kardeşini öldüren 14 yaşında bir çocuk kadar masum değilsiniz.. beyniniz var mı , onurunuz var mı, hasgibtirin ordan.. annesi namazlık namusu, süzme fahişe evlatlarısınız siz.. gidin kahvehane arkadaşınızı bıçaklayın, gidin ferre dergilerine bakıp komşunuzun kızının üzerine boşalın.. gidin siyaset tartışırken sülalenizi gibtirin.. gidin günlük pedinizi suya koyup için, kullandığınız prezervafleri başınıza geçirin..



    özür dilerim acıttım mı ?24 saat dilinizden aşk'ı düşürmeyin lütfen.. çok güzel taparsınız siz... pardon.. allah'ınız var mı..?vücutta olsa, onun da başına kurşun sıkarsınız siz.. ışık saçan bir zümresiniz.. afedersiniz..zenon mu bacaklarınızın arasında ki..hava soğutmalı motorlar gibisiniz..



    özür dilerim.. kanadı mı? köşeyi dönünce üfler, görmezden gelirsiniz cebinizde selobant taşırsınız siz..ne güzel değil mi..kanal D 19 ana haber bültenine 3.sıradan girebilirsiniz..



    belki bir gösteri yürüyüşünde haksızlağa pankart kaldırırısınız.. akşam evinize döndüğünüzde, karınızı döversiniz..



    sevgilinizin yüzüne romantik aşık ,arkadaşlarınıza gf fucker gülümsersiniz siz...



    siz varya siz, muhteşemsiniz..ben daha fazla insan olmadan.. rica etsem.. beyninize kendinizi becertirirmisiniz..



    merak etmeyin lütfen.. ölünüze küfür edenler, saflarda yerini alıcaktır bu cenazerlerin müdavisiniz... kıçınızda pamuk, tabutunuzda cenabet eller, aynı camianın 31 ine sabır edenler gittiğiniz yerde eli fermuarında sizi beklerler...



    siz..



    yokmusunuz siz.. ışıklar kapanınca çok ciksisiniz..



    öldüğünüzde en güzelsiniz...



    nefes almak istiyorum..1 dakika müsade edermisiniz?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster