1. 26.
    +3
    Samsun 216 içmek çok farklı bir duygudur. Mesela arkadaşınızın marlborosu ilginizi çekmez. Çok paranız olsa dahi vazgeçemezsiniz bu meretten. Soft paketini cebinizden çıkartıp, zütüne iki parmak darbesiyle çıkan Samsun 216 gerçekten kullanıcıları tarafından ilahtır. içmeyen bilmez, kötü koktuğunu iddia eder. Haklıdır kötü kokar. Ancak bir iki sene sonra o koku sizin parfümünüz gibi olur. Yani buram buram kokan tütün size sigara içtiğinizi hatırlatır.

    Kibar adam sigarası değildir. Samsun 216 içen adam boş bir kağıdı küfürle doldurabilecek kadar sokak adamıdır. Şahsen Samsun 216 içen birisiyle tanışırsanız, o adam samimidir. Bilmiyorum yeni kuşaklar bilir mi, ama bu samsun 216 direk ölmeye yakın adamın sigarasıdır. Canına kastederken keyifli keyifli tüttürür insan.

    Samsun 216 içen adam kesinlikle alkol kullanır. Müptezeller bunla kırar cigarasını. Bir kere memleket sigarasıdır samsun 216. Şoför camından esiyorsa Samsun 216 dumanı, adamı alır zütürür. Açlığınızı bastırır mesela.

    Süprizlerle doludur her pakette farklı bir tat verir. Güzel bir pakete denk geldiyseniz (şuan masamın üstünde duruyor) işte adama böyle şeyler yazdırtabilir.

    Yazdıklarımı okuyorsanız gidin mütevazi mahalle bakkalınıza Samsun 216 Soft deyin. Eğer pişman olursanız ya ılıksınızdır, ya da bu Türk vatandaşı değilsinizdir. Bu toprakların sigarasıdır Samsun 216. Bir kamyon şoförünün cebinden, köy muhtarının cebinden çıkabilir her an. Emekliliği yaklaşmış bir memur sigarasıdır, tarif edilemez.
    ···
   tümünü göster