1. 401.
    +4
    malum yeni yıl gelmişken... 2013 yazında ibiza'daydım.
    türkiye'de 10 sene önce acun firarda ile popüler olan ve gözde çok büyütülen bir adacık. halbuki uçak hariç, tatil harcamaları bodrum'dan daha ucuz.
    üstelik bodrumdaki gibi midyeciler, apaçiler sapıtan tipler de yok, muazzam hatunlar var. yaş ortalaması da 27-28 civarı. öyle bir eğlence var ki, david guetta, avicii her hafta çıkan bar grubu gibi bişey. bırak hatunu eve atmayı, eğlenmekten uyuyacak vaktin yok.
    arkadaşla ingilizce bile konuşmadık. türkçe konuşurken kızlar yanımıza geldi hep. çok enteresan bir dil konuşuyorsunuz nece bu diye lafa girdiler, türk olduğumuzu öğrenince sarıldılar, dans ettiler yiyiştiler. bu insanların sayısı 1 haftada 50-60ı bulunca gibmesek de olur kafasındaydık. kadınların yaşları da ortalamaya uygun, biz çıtır kaldık yanlarında. tekne partisinde ingilizlerin memelerinden şampanya döktük, italyanlarla, avusturyalılarla, brezilyalılarla, ispanyollarla, katalanlarla kucak dansı yapıp elleştik ve uyumadık...
    nişanlısının önünde gisele bündchen'in belçikalı hali hatun yedi beni öyle söyliyim.

    döndüm türkiye'ye kış geldi, bir sevgilim oldu. tanıştığımda eh fena değildi. ancak sonra her buluşmaya yırtık bir kot üstüne çizmelerle ugg larla gelmesi beni ayar etti. kendime geldim, halime sövdüm. amatör kümede oynayan ibrahimovic gibi hissettim.

    özet: ibiza'dakileri gördükten sonra artık ülkemdeki kot pantolon üstüne kıro gibi kışın çizme, yazın babet giyen kızlardan tiksiniyorum.
    siz de gidin görün siz de tiksinin.
    ···
   tümünü göster