1. 1.
    +52
    bu da okuyarak takip etmek isteyenler için metni

    mevsim yazdı. barda buluşmuştuk. üstüne kırmızı elbisesini giymişti.ve ben bayılırdım o rengin onun üstünde bu kadar ciksi durmasına. sigarasını içtiğinde filtrenin ucu hep kırmızı kaldı o gece. biraz sarhoş olmuştuk galiba. içmek isterken birası dekoltesine doğru döküldü.ve göğüslerinden aşağı doğru aktı.
    barmenden peçete istedim. peçeteyi aldım,ve yavaşça göğüslerinden aşağı doğru silmeye başladım. birayı sildikten sonra hiç kıpırdamadan kafamı kaldırdım. gülümsemiyordu. bende gülümsemiyordum. çok yakındık. nefes alıp verişleri değişmeye başladı.iyi misin diye sordum. biraz yavaşladı ve eve gidelim dedi. hiç sorgulamadan hesabı ödedim. ikimizinde yüzü buz kesmişti. sanki ikimizde birinden kaçıyor gibiydik.

    aceleyle girdik apartmana. merdivenlerde sevişmeye başladık.ve çok hırçındık ikimizde. kolundan tutup hızlıca çıkardım yukarı. içeri girdik. kapıyı kapattığımız gibi beni duvara ittirdi. üstümü soydu ve kendi de çıkardı. artık her şeyi o yapıyordu.
    eğildi, kemerimi çözdü. pantolonumun bir düğmesini çıkardı.ve sonra.bir tane daha.ve sonra bir tane daha. başka düğme kalmamıştı.ama açmaya devam ediyordu. dedim napıyon amk sakin ol.o da farkına varıp duraksadı. artık haşmetli yarağım ortada diyordum içimden. birden zütüyle gülmeye başladı. dalga geçiyosunuz ama gerçekten zütüyle gülebilen insan gördüm. cem uzan gibi gülüyordu bildiğin. korkmuştum... ne yapacağımı bilemedim. hemen mutfağa doğru koştum. elime ilk bir tencere kapağı geldi. dıbına kodumun kaşarı seni zeyna gibi ağzımdan yarak kürek sesler çıkara çıkara bir fırlattım buna doğru moruk. karının kafasına denk geldi.bu olduğu yerde ters takla açtı. bayılmadıda dıbına kodumun kaşarı. bana ümit besenden kader utansını okudu yerden kalkarken. baktım bunun gebereceği yok, dolapta bulduğum acılı biber salçası kavanozunu kafasında patlattım bunun. Bu sefer fayır in dı hooool diye bağırdı. bende o an ki pgibolojiyle roger that diye cevap verdim. sonra peder dürttü beni. dıbına kodumun maymunu rocır ket nedir sapık sapık sesler çıkarma düzgün uyu dedi. rüyanın etkisinde kalmışım terörist win dedim adama. gece gece çok sağlam dayak yedim. Herşeyi geçtim de amın evladı zaferin win olduğunu nerden biliyorsun ?
    ···
   tümünü göster