1. 26.
    +4
    kardeşim ben de aktif olarak katıldım çadırda kaldım öncelikle söyleyeyim şakir vs biri değilim amcam zamanında hapishanede işkenceden öldü sol koşturuyordu. babam da zamanın hızlı solcularındandır. Neyse uyuşturucu kullanımı gezi parkında içiliyordu, alkol desen zaten park içinde satanların %50si sivil polisti kalanı da normal fırsatçı kürdolardı. tecavüz demişsin kardeşim ama tecavüz falan görmedim hatta duymadım öyle bişey olsa giberdik o parkı zaten.
    "atatürk, hz. muhafazid, abdullah öcalan, rte, kuran, israil halkı, filistin halkı, amerikan halkı, avrupa devletleri halkı, rte eşi ve annesi, osmanlı, islam, din, türklük, kürtlük, hükümetten bir çok bakanın ailesi... vb kimi kesimlerin değer olarak kabul edip önem verdiği pek çok şeyin ağır küfürlerle aşağılanmasını gördüm." demişssin senin gözünü gibeyim ne diyeyim yalancı pekekent
    he parti propagandası yapılmadı mı yapıldı tabi bdp, sodap, tkp vs. hepsi yaptı yalan yok amk. silah el yapımı bomba falan demişsin senin ağzını gibeyim canım kardeşim. ulan silahlı olan tek insan evladı orada polisten başka biri değildir. el yapımı bomba olsa o tomaların, polislerin hayatı gibilirdi.
    ···
   tümünü göster