1. 301.
    +20
    gözümü tekrar hastahanede açtım yalnızdım yattığım odada kimse yoktu, müşehadeye almışlar beni. yavaş yavaş ayılmaya başladım. ayıldıkça karakolda yaşananları yeniden hatırlamaya başlıyor , o anki berbat ruh haline yeniden giriyordum. çok yorgun hissediyorum bu kabusu unutmak için tekrar uykuya dalmaya çalışıyorum ama olmuyordu.buz gibi suya girmek gibi amk önce fikreti hatırladım sonra kızı sonra koştuğum sokakları ve en sonunda serhat.

    Bu işte bi yalnışlık vardı ama çözemiyordum acaba fakülte adını mı yalnış söylemiştim başka bi fakültede başka bi serhat k... yı mı getirmişlerdi ama olamaz amk polisler serhatın evine de gidip bakmışlardı...

    bu nasıl bir oyun amk aklım almıyordu sanki herkes bir olmuş beni delirtmeye çalışıyor. bunca zaman serhat diye biri yok muydu yani.?

    O sıra yattığım odaya fikret abi geldi. dikildim hemen abi dedim senin burda ne işin var. memur arkadaşlar ulaştı bana dedi üç saattir uyuyon lan uykucu kerata diyerek güldü. beni rahatlatmaya çalışıyor.

    Abi dedim sana bişey anlattılar mı.

    Derin bir nefes aldı verdi tekrar hıe evet bişeyler anlattılar dedi. Olm sen naaptın lan dedi

    abi dedim valla sana bunları anlatacaktım ama işte dedim devdıbını getiremedim

    tamam sen dinlen şimdi ben iki kahve alıp geliyorum bi yere ayrılma diyor. iyice de tembihliyor aman ha falan diyerek.o da kafayı yediğimi sanıyor. o an anladım ki ben bunları kimseye anlatamam anlatsam da kimse anlamaz amk.

    Beş dakka sonra geri döndü fiko elindeki kahvelerden birini bana verdi.abi dedim bizimkilere haber verdin mi.

    Verdim kardeş yoldalar iki üç saate burda olurlar dedi
    hasgibtiiir annemin halini düşünmek bile istemiyorum amk.

    Abi naptın sen dedim niye haber veriyon bizimkilere

    fikret abi sinirlendi tamam keke artık sus dedi zaten bir sürü olay çıkardın. sustu bi ayağını hızlı hızlı sallıyor. durdu durdu

    lan hadi tamam heyecan arıyon da bizim yan komşuyu buna niye katıyon, adamdan yemediğimiz küfür kalmadı dedi.

    O konuştukça ben soğuk suya tekrar girmeye başlıyorum

    na nasıl abi anlamadım?

    Sen bayıldıktan sonra polisler kafeye geldi. şikayetçi olmuşsun adamdan bi sürü tantana. herif ordan geldi bana çattı.ne olduğunu bile anlayamadım bişey de diyemedim adama.

    Nasıl yani abi polis serbest mi bıraktı hakanı?

    Ya ne olacaktı amk hapse mi atacaktılar bi d..hasbinallaaah dedi dişlerini sıkarak

    delinin yüzünden diyecekti de tamamlamadı

    abi dedim bak bildiğin gibi değil bi anlatmama izin ver

    ulan neyi anlatacan dıbına koym dedi adam oranın 20 yıllık esnafı. herifin ne mafyalığını bırakmışın ne katilliğini lan tamam neyse sonra konuşuruz dedi başını çevirdi.o değil de ben senin anana babana ne diyecem bundan sonra onu düşünüyom amk

    nasıl yani abi dedim şimdi hakan dışarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor mu

    derdin adamın ceza almasıysa helal olsun sigortasız işçi çalıştırmaktan bir sürü ceza yedi aferin dedi

    ne sigortası abi dedim

    adamcağıza öyle suçlamalar yapmışsın ki adam korkup o kızı sigortasız çalıştığını kabul etmiş

    eeee dedim

    ee sine mınakoyum geldi benle tartıştı.o çocuk gelsin bakalım kim mafyaymış iftira atmak neymiş göstereyim o bine dedi. ulan kaç yıllık komşumla senin yüzünden kavga ettik. salak herif dedi.

    Neyse biz toparlandık fikretin arabaya atlayıp onun evine gittik.ne fikret konuşuyor ne de ben. akşama kadar tek kelime etmedim. sürekli düşünüyordum.

    Bi kaç saat sonra bizimkiler geldi. sarıldılar falan merak etmeyin iyiyim ben falan diyorum ama ne mümkün. artık ispatlayana kadar kimse bana inanmazdı amk. babam beni bi odaya aldı adamcağızın yüzünden düşen bin parça oğlum dedi benden hiçbir şeyi saklama falan nutuk atıyor en sonunda uyuşturucu mu kullanıyon sen doğru söyle diyor.o sıra fikret abi girdi içeri

    Yok diyorum baba valla billa yok öyle birşey hadi ben hayal gördüm o kızı fikret abi de görmüştü ona sor inanmıyorsan dedim .
    Fikret bana baktı sonra babama baktı doğru diyor o kızı ben de gördüm bikaç defa

    hah dedim gördünüz mü yalan söylemiyorum ben

    döndüm fikret abiye

    abi peki sanem nerde o zaman bulmuş mu polis yerini onu da mı kafamdan uyduruyom ben dedim.

    Keke dedi senin anlattığın hikayeye uyan tek şey bu. hakandan kızın adını soyadını almışlar ama bulamamışlar .yani kız bildiğin gerçek adını soyadını saklamış. burası büyük şehir polis burada böyle şeylere pek önem vermez. bi sürü kız evinden kaçıp buraya gelir. adını soyadını da saklar bulunmamak için.

    Evet beyler o gece ben de kabullendim şizofren olduğumu... babam diyor yarın ilk iş bi pgibiyatra gidelim. annem fikret abiye hoca soruyor.var mı buralarda falan diye. okulu dondur gel bile dediler saatlerce tartışmadan sonra kabul ettirdim. burada kalacaktım.ama dönem sonuna kadar fikretin yanında duracaktım .dönem sonunda bizimkiler buraya gelecek beraber kalacaktık.

    Neyse ikici gün babamla beraber pgibiyatra falan gittik idareten bikaç tane ilaç verdi sonraki seanslara kadar kullan bunları dedi.bir de hocaya okutturdum kendimi bi güzel annem sağolsun. artık onlar ne derse kabul ediyordum.

    Ben de kendimi yavaş yavaş alıştırmıştım bu duruma .neyse birkaç gün sonra babamgili ikna ettim gönderdim memlekete. fikretle beraber kalmaya başladık.

    Fakülteye gittim bazıları acayip acayip bakıyor ya da bana öyle geliyor.. polisin getirdiği bin uzaktan beni gördü el sallıyor falan alay ediyorlar dört beş kisi dıbını ırzını gibtiğimin yavşakları.ama o pgibolojiyle artık ben kimseye höyt bile diyemezdim amk. zaten fazla arkadaşım yoktu şimdi kimseyle konuşmuyorum dersler bitince hızlı adımlarla çıkıp gidiyorum .bi kaç gün böyle geçti.

    Lokantaya da gitmiyordum artık.eve gidiyorum o zamanlar öğrenci adamda bilgisayar falan nerde amk. internet kafede falan takılıyorum. fikrete gidip televizyonu açıyorum falan öyle geçiyor zaman.

    Bigün akşam oldu benim ilaçlardan attım iki tane. canım sıkıldı yapacak bişey de yok amk. fikretin evinde kitap falan kafamı oyalayacak bişeyler aramaya başladım. bulamadım amk. oturma odasına gittim tekrar baktım bi kaç gaste var sehpanın üzerinde. bulmaca sayfası nerdeymiş bunun bari onları çözeyim dedim sayfaları tek tek geçiyorum bi taraftan da karı resimlerine falan bakıyorum amk sayfaları çevirirken gözüme bi haber takıldı

    istanbulda(zaten anladınız hepiniz kaldığım şehri yazayım bari amk) satanizm dehşeti yazıyor bilenler bilir o zamanlar gazeteler cesetlere falan pek sansür koymazdı sadece gözlere bi siyah bant çekilirdi. okudum biraz dıbına kodumun manyakları bi kız bi oğlan uyuştucuyu çekip birbirlerini doğramışlar.o zamanlar millet bunlardan çok korkardı amk hergün bunların bi icraati çıkardı haberlere. bilenler bilir. Cesetleri üç gün sonra bulunmuş kokudan anlaşılmış.vay dıbına koym dedim. benden daha pgibopatlar da varmış.

    Neyse çevirdim sayfayı bulmaca sayfasını buldum. çözdüm bulamadıklarıma kafadan kelimeler uyduruyorum falan. neyse bulmaca bitti attım gazeteyi kanepenin üstüne. televizyonu açtım. izlemeye başladım yine sıkıldım amk. yarın fikretle konuşup lokantaya tekrar dönecektim hakandan da özür dileyecektim eşşek değil ya amk halimi anlatırsam polis olayını falan affederdi..

    dedim bari ortalığı toparlayayım. yastıkları falan düzelttim bulaşıkları yıkadım. tekrar oturdum tvnin karşısına tam açacakken gaste yine gözüme takıldı. bulmaca sayfası üstte haberlerin olduğu kısım altta duruyor. elimi attım gasteye tam yukarı koyacakken bi baktım tekrar sayfalarına yine o haber gözüme takıldı haberin tamdıbını okudum lan sonra habein resmine bi baktım kızıl saçlı bi kız resmi var. çok tanıdık geldi biraz daha baktım saneme benziyordu.lan dedim gibtir git yine başladın hayal görmeye .gasteyi kanepenin üstüne attım bi ilaç daha salladım. döndüm tvi açtım. gözüme yine gazete takıldı ama bakmak istemiyorum yine kafada kuracam amk diye düşünüyorum.

    Dayanamadım aldım tekrar elime kızın fotoğrafına baktım baktım lan ona ne kadar benziyor ama sanem siyah saçlıydı bu kız kızıl saçlı. dikkatimi kız çektiği için yanında ölü yatan diğerine bakmıyorum hiç. gözlerimi kısarak iyice fotoğrafa yaklaştım.

    Hassgibtirrrrr diye bağırdım... durup durup hasssgibtttirrr diyorum amk yine şoka girdim

    beyler beni o gün o hanın orada kovalayan herifti bu anasını avradını gibeyim şuan yazarken bile ellerim titriyor beyler. soğuk suya tekrar dalış yapmaya başlıyordum...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster