1. 1.
    +28 -1
    alayını parçalayacaksın. zincirlikuyudan oturarak binmişim. okmeydanın da falanız. karının teki başıma geldi dikiliyor. bende gs maçından çıkmışım kilometrelerce yol yürümüşüm gece geç yatmışım kısacası yorgunluk ve uyku var. bende kafamı öne eğdim uyuyorum. başımda dikilen karı yanındaki karıya şöyle diyor.

    bak görüyormusun beni görenin uykusu geliyor. sonra ben kimseye yer vermiyecem bundan sonra diyor. daha sonra hiç saygı yok falan diyip saydırıp duruyor. yanımda oturan karıda isterseniz ben yer vereyim dedi. bende gözümü açtım kadına dedim oturmak mı istiyorsunuz diye. yanındaki arkadaşıda bana o hamile oturabilir mi falan dedi. başımda ki yanı hamile olanda trip atıyor.yok gerek yok siz oturun falan diye.

    şimdi ulan salak karı ben senin göbeğine mi bakacam hamile olup olmadığına dair. sonradan baktım ama daha 2 3 aylık falan herhalde şişmeiş tam. başımda bana bir dünya sayacakken desene hamileyim oturabilirmiyim diye. olum nefret ediyorum böyle insanlardan.

    bende de fıtık var. benimde oturmam lazım ama görünürde bi takumuz gözükemdiği için illa ki yer vermek zorundayız!.ama değiliz işte...

    yeter ulan yeterrrrrrrrr

    edit:

    beyler eyvallah hak veriyonuz da arada bir bayan sonuçta yer vermek lazım diyinler çıkıyor. yada sende yaşlanacaksın diyen çıkıyor. tamam yaşlanacam ama hani hayat müşterekti, hani kadın erkek eşitti.o yaşlının ne kadar oturma hakkı varsa benim de bir hasta olarak oraya oturma hakkım var.

    ulan ne derdimi döktüm be.varsa anısı olan yazsın akşam gelince okurum
    ···
   tümünü göster