1. 1.
    +3
    kaleci emrullah ( sezon başında yedek kaleci olarak alınmıştır ahmet şahinin tartışmalı olarak takımdan gönderilmesinde sonra kaleye geçmiştir )
    caner arıcı ( tartışmasız ptt liginin en iyi sağ beki ve formunun zirvesinde 2 sezondur )
    ismail dinler ( geçen sezonun en iyi sol beki seçildi ve formunun zirvesinde oynuyor )
    mustafa kayabaşı ( tenten ) ( 1 sezon balıkesirsporda oynarken taraftarın sevgisini kazanmış ve taraftar arasında ' tenten ' lakabı takılmıştır. sezon başında gençlerbirliğinden gelmiştir.
    rıza efendioğlu ( yine ptt liginin tartışmasız en iyi stoperlerinden )
    veeeee muhammet reiiiiiis ( geçen sezon en çok asist yapan - en iyi ortasaha - en çok gol atan oyuncusu geçen sene tam 12 frikik golü atmıştır ve balıkesirsporun alex'i dir )
    burak çalık - ilhan depe ( bu 2 oyuncu sürekli değişerek oynar ve tam performans gösterdiklerinde balıkesir her zaman farka gider örneğin : fethiyespor 0-4 maç 60. dk da tatil edilmiştir- balıkesirspor 4-0 1461 trabzon - balıkesirspor 3-0 denizlispor )
    atakora lalawele - kwame karikari ( sezon başında isveçin aık stocholm takımından gelmişlerdir gelmeden önce karikari 25 lalawele 17 maç yapmıştır ve sadece 2 hafta tatil yapabilmişlerdir buna rağmen sezona fırtına gibi başlamışlardır ilk 5 haftayı karikari 4 golle kapatırken lalawele 1 gol 3 asist yapmıştır bundan sonra karikari düşüşe geçmeye başlasada kendini toparlamaya başlakmış ve ordu maçına golle dönmüştür ve takıma galibiyeti getirmiştir.
    sezona ' sürpriz takım ' denilen balıkesirspor'u aslında bütün şehir böyle olacağını biliyordu son 5 sezondur bulunduğu liglerde müthiş taraftar desteği ile birlikte her sezon şampiyonluğa oynamıştır. 3.ligde her maç yaklaşık 10.000 taraftar karşısında oynayarak liginin rekorunu kırmıştır. bu sene ise kupada trabzonsporu yenerek yine bir ' sürpriz ' yapmıştır ve galatasarayla eşleşmiştir.
    edit: geçen sene 2.ligde oynadığımız full stad: http://www.youtube.com/watch?v=vIHxoIrQgKo
    editt2: bu da 10binlerin şampiyonluk kutlamaları http://www.youtube.com/watch?v=dvFvpb8GVwg
    edit3: bu da 2.ligte full oynadığımız maç yine stad full http://www.youtube.com/watch?v=v2xGK0d3GWQ ( tam tdıbına 15 bin )
    edit4 : muhammet reis ( 2 ) ali öztürk- karikari nin golleriyle ilk yarı 1-0 kaybettiğimiz maçı 4-1 çevirmeyi başardık ve karşıyakayı eli boş gönderdik
    edit5: reis'in çok kötü oynadığıı maçta takımda kendini gösteremedi ve manisaya deplasmanda 3-0 kaybettik.olsun.
    edit6: http://www.youtube.com/watch?v=YftrSmg4bMg aşk bazıları için 6 harflidir balkes !
    ···
   tümünü göster