1. 451.
    +7 -1
    inci Sözlük
    31. Asliye sulh ceza hukuk icra aile All in one mahkemesi
    Esas no:2013/05.12
    Hakim: sieman31
    Katip: moqaryos

    Davalı: Şebnem Alaca (Hamide)
    Vekili: Av. Selfishfish başta olmak üzere başlık altında Hamide (Şebnem Alaca)’ye destek verenler

    Davacı: Kaleci Pancu (Tugay)
    Vekili: Başlık altında Tugay (kaleci pancu)’a destek verenler

    Konu:
    Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi. Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak. Kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanmak, fuhuşa teşvik etmek. Cinsel istismar. Cebir Kullanmak. Dolandırıcılık.
    Talep tarihi: 05.12.2013
    Karar tarihi: 06.12.2013
    Kaleci pancu (Tugay) tarafından mahkememize verilen dilekçenin, aşağıda bilgileri verilen Ek bilgilerin ve delillerin incelenmesi sonucunda Hamide’ye internette chatroulette’de ilk gördüğü gün aşık olduğu, sonrasında skype de görüştüğü sabahlara kadar ona aşk meşkl sözleri söylediği, ona evlilik anlamında bağlandığı, bir kere reelde elini tutup, yanağından öpüp, hatunun zorlamasıyla dudak yaptığı, o gün Hamide’ye 127 tl lık kolye hediye ettiği, sonra gaza gelip gibini okşattığı ve hatunun memesini ellediği, Tugay’ın Eskişehirde okuduğu ve ailesinin istanbulda ikametgah ettiği, Hamide’yi görmek için izmir’e gittiği parasal anlamda bunun onu çok zorladğını, Tugay adlı şahsın hamide’ye telefon almak için köpek gibi çalıştığı, Hamidenin Tugaya skype de jartiyer göstermesi bunu arkadaşımın bekarlığa veda partisinde giyecem demesinin ardından takip eden süreçte Hadmide’nin birden arkadaşımın annesi öldü diye ortadan kaybolması, Tugay’ın Hamideye ulaşamaması, Ulaştığında kavga ettiği sonra da zütü yemeyip Hamideden özür dilediği, Hamide’nin bu özür karşısında gururum kırıldı deyip bunu silkemediği. Tekrar hamide’nin telefonu kapatıp Haftalarca buna cevap vermediği, Tugayın hergün ulaşma çabaları, Tugay’ın üzülerek Hamide’nin peşinden izmire gittiği, izmirde okuduğu fakültede bulamadığı, Tugay’ın Hamide’nin yalancı olduğunu ve gerçek ismini öğrenmesi, kalp damar okumadığı aslında hemşirelik okuduğu, bir gün boyunca tüm fakültede hastanede elinde fotoğraflarla Hamide’yi aradığı, ağladığı, daha sonra hamide adına fake facebook hesabı açtığı, facede ekleyenler ile yaptığı muhabbet sonucunda Hamide’nin fakülte hastanesinde doktora verdiği, internet üzerinde diğer tanıştıklarıyla görüntülü sex yaptığı live cam hesabı :D Tugay adlı şahsın tüm bunları öğrenince de inci sözlük camiaasından yardım istediği anlaşılmıştır.
    Eki:

    gibilen taraf:
    Adı: Tugay
    Nick : Kaleci Pancu
    Yaş:22
    Boy:175cm
    Kilo:62
    Yaşadığı Şehir: istanbul, Eskişehir
    Öğrenim durumu : Eskişehir Osmangazi Üni. Kimya 5 (uzatmış)
    iş hayatı: Boş zamanlarda garson
    Resim : Aşağı yukarı şöyle bir tip olmalı http://p49.badoo.com/142/...AHGPrUcNcaQ/84824_300.jpg
    Favori alışveriş sitesi : Mizu.com (dalyarak her şeyi kartla buradan almış)

    Maddi ve manevi durum: açlık diz boyu sigara bağımlısı arkadaş ortamı yok denilebilecek kadar az varsa da hepsi bu vatandaş gibi embesil. Biri çıkıp da napıyorsun kendine gel dememiş ya da bu uçan gib arkadaşlarından gizlemiş. Turgayın daha önce seni seviyorum diyeni olmamış evladın olsa sever misin deseler HAYIR!!! Diyeceğin tiplerden. Hamide gibi okşayıp iki dudak yaptıktan sonra sex hayatı paso otz 1!!11!!!birbin üç beş…

    gibEN TARAF:
    Adı: Hamide
    Nick: Şebnem Alaca
    Yaş: 20 – 22 tahmini
    Boy:165cm
    Kilo:50
    Yaşadığı Şehir: izmir,Antalya,Çeşme
    Öğrenim durumu: izmir 9 Eylül Üni. Hemşirelik
    iş Hayatı: internette avlanıyor

    Sex Hayatı: Okuduğu fakülte hastanesindeki Ferit isimli doktora vermiş doktor bunun züte tekme atmış, Mestan denen bir kekoya vermiş mi belli değil ama netten full muamele yapmış çavo hala bunu unutamamış sesini görüntülerini kaydetmiş. Bizim Polyanna Tugayın gibi okşayıp iki dudak yapmış.
    Resim: 24.sn de ayakta duranlardan ortadaki şişkonun 2 solunda. 6:37 snde esmerin sağında duran amk zaten diğeri nasıl olacak  https://www.youtube.com/watch?v=oq9uxgmxc5q

    gereği düşünüldü:

    ………………………………………………………………………………………………………………
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster