1. 451.
    +49
    ya şimdi anlamadığım bir şey var. bu kıtlık zamanında obezler yemek yiyemedikleri için reseptör sayılarında artış gözleniyor belki ama nasıl her şeyden daha fazla tat alabiliyorlar? benim bildiğim insna yemek yemediği sigara içmediği zaman aksi olur amk.

    beyler arkadaşın bahsettiği yemek yemeden, sigara içmeden hayatın tadını nasıl çıkarıcaz amk gibi bişey..

    şimdi 31 i, sigarayi, aşırı yemeği ve interneti bırakanların hayatı tak gibi ve çekilmez olacaktır bu bir gerçek.

    bu konuda benim şansım vardi çünkü eve kapanıp hiçbişey yapmayıp beynimin kasılmalarını ve kıvranmalarını dinleyecek vaktim vardı.

    beyler bu saydıklarımı bırakırsanız, bu tak gibi hayatınız maksimum 2 hafta 3 hafta sürecektir. sonra beynininz durumlara yavaş yavaş alışacaktır.

    yani önce giberim böyle hayat mı olur diyeceksiniz, fakat sonra işler tersine dönecek, size bunun garantisini veriyorum.

    fakat beyler bunu günlük hayatına yediremeyecek kadar stresli, yoğun olan, bunlar olmadan yaşayamayacak durumda olan panpalarıma tavsiye..

    beyler tatil zamanı 2 hafta inzivaya çekilin. haz veren herşeyi kesin ve beyninizi dinleyin.. inanın size yalvardığını, kasıldığını, kıvrandığını göreceksiniz.

    ---

    panpa daha öncede sormuştum cevap alamadım ben günde baya bi muzik dinleyip hayal falan kuruyom veya muzik dinleyerek yürüyüş falan yapıyom muzik baya haz veriyo bana.bu da zararlı mıdır

    beyler müziğin veya herhangi birşeyin bağımlılık derecesinde olup olmadığını, o şeyi keserek deneyebilirsiniz. müziği kestiğinizde beyniniz ısrarla müzik istiyorsa bu bağımlılık olmuştur beyler. müzik dinleme alışkanlığınızı gözden geçirin ve bağımlılk yaratmayacak derece kısıtlayın.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Ayraçç
      ···
    2. 2.
      +1
      sayfa 20
      ···
    3. 3.
      +6 -2
      panpa suya baGımlı mıyıZ mQ ?? içmeyince beYnim ısRarLa Su istiyoRe MQ )= ??
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster