1. 1.
    +2
    neler geldi amk. beyler öğrenciyim. arkadaşın bana borcu vardı ödedi sonunda amk. param vardı benim, havadan geldi anlayacağınız. neyse lan karıya gittim ben de. 1 kere gibtiğim bir kız vardı onun çalıştığı yere gittim yine. oradaydı şansıma müşteri almamış. neyse girdim içeri, böyleyken böyle tamam dedi hatun 4.odaya geç dedi. (ilk gibişimizde 4. odadaydı.) geçtim soyundum bekliyorum beyler burnumda bir kaşıntı var öyle böyle değil. gözlerim doluyor falan kaşıntıdan dolayı. neyse geçti o kaşıntı. ben galoşu takmış beklerken karı makyaj yapmış gelmiş. çok güzel zütü var. orantılı.

    ben: zütün çok güzel, gibmeme izin verir misin?
    karı: tabii ki hayır.
    ben: biraz daha fazladan versem para?
    karı: hayır dedik dümbük uzatma da hadi başlayalım işim var.

    sinirlendim beyler. bunu öyle sert gibiyorum ki taşşaklarım acıyor amk. memelerini sıkmıyorum. resmen pinçikliyorum. neyse doggy'e geçtik beyler. burnumda lanet sızlama, kaşınma tekrar başladı. gözlerim yaşarmaya başladı tekrar. ağzım yavaş yavaş açılmaya başladı. evet evet sanırım hapşuracaktım. beyler ben hayatım boyunca öyle hapşurmadım. hayvanlar gibi burnumdaki bütün malzeme karının sırtına yapıştı amk. sırtının her yeri sümük oldu karının.

    ben: hıııııııappppppppppşııııuuaaaaaaaaaaaaaaaa haaammını gibiyim...
    karı: hay belanı gibeyim dıbına kodumun salyangozu.
    ben: sus lan dıbına koduğum.

    karı dıbını gibimden çıkardı amk. odada küçük bir oda daha vardı, oraya girdi ve ıslak bir havluyla sırtını sile sile dışarı oradan çıkarken,

    karı: gibtir git lan burdan. gibişmiyorum seninle dıbına kodumun sümüklü eşşeği.
    ben: para yerine yannanımı alırsın. bundan sonra da gelmiyorum amk. elimi gib...
    karı: bundan sonra takumu bile gibemezsin zaten.

    karı son lafı söyledi. dışarı çıktı. ben de 31 çekip boşaldım beyler. daha sonra giyinip çıktım.

    :(

    özet: oku panpa. :(
    ···
   tümünü göster