1. 1.
    +97 -25
    ilginç şeyler oldu mu beyler? ben başlıyorum ama gülmek yok

    ---
    Sonra gelen edit: Beyler ben bu başlığı 5-10 kişi yazar okurum diye düşünmüştüm 7 sayfa olmuş artık bütün sözlüğün okuyacağı komik entryler toplanmış. yazan yazsın okuyan da bi ap çekip öyle gitsin teşekkürler panpalarım bu arada çok gülüyorum lan okurken :(
    ---

    edit tu: okuyanlar yazmasa bile uplasın beyler en büyük zevkim burayı okuyup gülmek oldu amk

    ---
    çok sonradan gelen edit: Beyler moralim bozuk olduğu zaman gelip burayı okuyorum hepinize tek tek şukusunu verdim okurken gözlerim ağrıdı amk. bu arada gerçekten efsane olacak hikayeler var.

    ---
    asırlar sonra gelen edit: beyler inanılmaz komik hikayeler var efsane olacak tarzda * yalnız okuyanlar en azından bir up çekip öyle giderlerse başlık hem yukarda kalır hem de okunmuş olur. iyi eğlenceler panpalar!
    ---

    paralel evrenden gelen edit: ulan başlık kütür kütür okunuyor şukular şelale ama kimse uplamıyor amk. olm millet de gülsün lan up!
    ---

    mezardan gelen edit : beyler efsane olduk pm'ler geliyor başlığa gülmekten öldük diye seviniyorum. panpalar yazmasanız bile bi up çekin öyle gidin yazacak olan yazsın. bu arada bi ara yazarım diyen oçlar bi ara yazmayın şimdi yazın da gülelim!!

    ---
    en önemli edit: bu başlık açıldı açılalı sadece yazarlar sayesinde 38 sayfa yazıldı. hiçbir mod olan bitene dahi taşımadı bahsetmedi. neden? çünkü bütün modlar orsopu çocuğu ohaaaaaaaaaaaaa!

    ---

    ciddi edit: ulan otu taku olan bitene taşıdınız şu başlık bir kere taşınmadı. amacım burada ünlü olmak falan da değil ki nesilim de düşük değil. öyle fazla entry de girmem. ama şurda gülünecek efsane bir başlık var ve adminlerin gibinde olmadı. gibtir edin belki böyle daha güzel oldu, yazarlar sayesinde kimsenin haberi olmadan efsane oldu uçtu gitti. bundan 10 sene sonra okunup gülünebilecek bir arşiv. sağolun panpalar, good job!

    ---

    45 sayfa olmuşuz lan. ohaaaaaaaaaaaa serkan huur çocuğu ohaaaaaaaa modlar yok serkan yalan ohaaaaaaaaaaaaa

    =

    artik efsane olduk tam tamina 52 sayfa herkese tesekkurler

    editlerin editi: 3 sene önce aşmışız başlığı. O zamanlar her gece sabaha kadar inci sözlükteydik ne güzel günlerdi. Hep merak ederdim insanlar açtığı başlığa 1-2 sene sonra nasıl dönüp edit yapıyorlar falan diye, neyse ölmeden benim de böyle br yaşanmışlığım oldu. Hikayeleri arada okuyup gülüyorum hala. benim de inci sözlük ailesine böyle pisçe bi katkım olduğu için mutluyum * şimdilerde 2-3 ayda bir giriyorum siteye umarım senelerce okunur arrivederciiiii huur çocukları :(
    ···
   tümünü göster