1. 1.
    +5
    çevremdekilere. Yiyorda enayiler he. Giyiyorum pazardan aldığım son model şahin collectionları üstte de güzel bi kombin yapıyorum bi iki de kalem parfüm fıslatıp çıkıyorum evden tabi çıkmadan da daniel dan aldığım saat ve rayban marka aksesuarlarımı takmayı unutmuyorum. Aksesuar şart ne de olsa. Mahalleden bi geçişim var ilk bakkal rüstem abi görüyor lan diyor hangi kızın canını yakıcaksın bugün tebessüm edip slm verip geçiyorum. ilerliyorum ötede internet kafe gençlik kafede bi kişi gördü mü yetiyor ooo lar ıslıklar gazlar o biçim.
    Bazen görmüyor bin kuruları yalandan saat bozulmuş ayağı yapıp takılıyorum kafe önünde allahtan fazla uzun sürmüyor farketmeleri.

    Derken çıkıyorum mahalleden tek başıma kalıyorum. Atlıyorum en uzun hat olan 500t ye kısa istanbul turu yapıp geri dönüyorum. Bazen param fazla param gitmesin diye aktarma yapmak için erken inip dönüyorum. Sahilde takılıp bi iki pişmanlık sigarası içmiş havası veriyorum kendime. Hava kararmadan da dönüyorum mahalleye bazen fermuarları açık bırakıyorum bazende de kız kardeşimden arakladığım rujla boynuma iz yapıyorum ufaktan.

    Tepkiler o biçim havamdan geçilmiyor mahalleden.
    ···
   tümünü göster