1. 1.
    0
    Diğer Superman Dean Cain filanda ortalıklarda yok amk

    Son Superman Cnhristopher Reeve 1995'te attan düşerek felç oldu ve ölene kadar tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşadı. Ondan önceki Superman George Reeves'in kaderi de kötüydü.

    1960'lı yıllarda ABD'de televizyonlarda yayınlanan Superman'in Maceraları adlı dizinin yıldızı Gegorge Reeves'in ölümü Hollywood'un en esrarengiz vakalarından biri olarak tarihe geçti. Nişanlısı Leonore Lemmon ile birlikte evlerinde küçük bir parti veren Reeves birden izin isteyip üst kata çıktı. Bir kaç dakika sonra yukarıdan bir el siah sesi duyuldu. Telaşla yatak odasına çıkanlar Reeves'in kanlar içindeki cesedini yerde yatar buldu. 45 yaşındaki aktör görünüşe göre intihar etmişti.
    Ancak Reeves'in annesi Helen Bessolo oğlunun asla intihar edecek biri olmadığında ısrar ediyordu. Dedektifler de annenin savlarını destekleyecek kanıtlar buldular. Reeves'i nişanlısı Leonore mi öldürmüştü. Yoksa terk ettiği eski nişanlısı Toni Mannix mi ? Belki de eski nişanlının sonradan evlendiği Eddie Mannix'in tuttuğu tetikçi? Yoksa George Reeves nişanlısının söylediği gibi gerçeken depresyonda mıydı.
    Bir iddiaya göre Reeves'in terk ettiği eski nişanlısı Toni Monnix 1983'de son nefesini vermeden önce günah çıkarırken Reeves'i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Ama kesin gerçek hiçbir zaman tam olarak ortaya çıkarılmadı.
    ···
   tümünü göster