1. 1.
    +36 -2
    beyazlamadı da direk dipten uca kadar sarardı. zeki mürenin saçları gibi oldu.

    saçlarım zaten gür ve uçları arkaya yatacak şekilde dik. sakal bırakmadığım zamanlar chp kadın kollarından zannediyorlar.

    4 yıl uğraştıktan sonra eve attığım sevgilime önden çakamayacağımı anlayınca bende direk züte abanayım dedim. kız rahatlasın diye züte iki dil atmak istedim. o an gözlerim karardı. parmak uçlarım karıncalandı, şakağımdan soğuk terler indi... o nasıl bir züttür arkadaş, kapkara, hindistan lağımı gibi.. birde terlemişş... o tak ile karışıp zütün yan çeperlerine ulaşıp daha öteye gidemeden kuruyan terin tuzlu ve taklu tadı dilimin ucuna geldiğinde hayata bakış açım artık çok farklıydı.. intihar eden bir gencin çaresizliği gibi çaresiz gözler ile baktım etrafa.. tek gördüğüm o rehavet içerisinde bana acıyan gözlerle bakan züt deliği oldu.. sanki o delik bana birşeyler anlatmak istemişte ben dinlememişim gibi, şimdi cezanı çekeceksin edası ile bakıyordu adeta...

    kendime geldiğimde saçlarım kökten uca sapsarıydı. fakat parlak sarı değil, 13 gün cansever müziği dinlemiş rakun gibi mat sarıydı.

    boya da tutmuyor amk.
    ···
   tümünü göster