1. 1.
    +1
    Arkadaşlar adını ve kanalını söylemeyeceğim ama ilk 4 te yer alan ulusal bi kanalda tv yarışmasına katıldım. Şans eseri denmez, bileğimin hakkıylada kazandım. yarısmanın sözleşmesinde şöyle bir madde vardı. "kazanırsanız, paranızı yarışma yayınlandıktan sonra 1 yıl içersinde alabilirsiniz." huur çocukları yarışmayı 1 yıl geç yayınladılar, bir yılda sözleşme gereği beklettiler toplam 2 yıl sonra parayı aldım. Şimdi sıkıntının başladığı yere gelelim. Bu dıbına soktuumun çocukları ekranlardan lan olmuyo böle anlatamıyorum amk açıklıcam. yarışma wipeout, 1. ve 2. sezonda her kazanana 50 bin tl veriyoz diye bağırdılar ekrandan.
    verdiler mi bilmiyorum. 3. sezonda ise şöyle bişe yaptılar, bölüm birincisine 10 bin tl vercez sonrada bütün bölüm birincilerini yarıştırıp 100 bin tl vercez dediler. harbidende öle yaptılar. bütün bölüm birincileri toplandı 16 kişiydiler, çocuk yarıştı aldı 100 bini.
    sonra bizim sezona geçelim yani 4. sezona. yarıştık arjantinde birinci oldum heycandan uçuyorum amk, bindik otobüse geri otele dönüyoruz, stajyer gibi bi kız vardı bunların getir zütürünü falan yapıyodu, geldi yanıma ve elinde bi kağıt imzala dedi. baktım kağıtta 10 bin tl yazıyodu. dedim daha sonra 100 bin tl için yarışçam demi dedim. evet dedi imzalattı bu kahpe. ulan taklaya geldik mi o imzayla. benim bölümün olduğu yarışma yayınladığında 50 bin demiyor "büyük ödül" diyordu dış ses. e 100 bin lik büyük yarışmayı da yapmadılar. mal gibi 10 bini verdiler elime 2 ay önce. birde alırken kağıt imzalattılar, hiç bi alacağım kalmamıştır diye.

    içim içimi yiyo pampalar. çok pişmanım keşke imzalayıp almasaydım o 10 bini.
    şimdi sevgili kardeşlerim bu içime dert oldu. o.ç şov tvde 40 bin tl param kaldı. hukuk yollarıda kısmen kapalı görünüyor. çıldırcam amk. dedim o.ç larına dava açayım, oturdum netten 1. ve 2. sezondaki video/yazılı 50 bin tl ödül ibaresi olan herşeyi topladım. şimdi pazartesi istanbula geliyorum. direkt yapımcı firma endemol e gidicem, dicem verin parayı giberim. Çünkü kanaldan alamadığında bize gel demişlerdi taa ne zaman ama olsun. vermezlerse yine kanala gidicem dicem verin parayı. yine vermezlerse,
    kanalın önünde kendimi zincirleyip açlık grevi yapmayı düşünüyorum arkdaşlar. Yorum ve önerilere açığım. o 40 bini almadan ölmicem amk. bi şekilde almam lazım.

    ha neden bu kadar çıldırdım, zaten sosyal bi insandım uçuyordumda, olum o 10 bini verdiler ya ananı gibim yok böle bişe 10 gün içinde arşa değdi başım. anasını gibtim paranın 10 günde. deli gibi harcıyorum. sonra biraz psycodelic madde kullanırım arada, son paralarlada onun dozunu kaçırınca kafayı yaktım amk.
    ben de kaçtım bizimkilerin yanına(edremit). 1.5 aydır burdayım. yeni toparlandım.
    şimdi pazartesi dönücem istanbula ve bu o.ç ları ile uğraşçam.
    ···
   tümünü göster