1. 1.
    +5 -1
    harcamadım beyler, peki bu nasıl oldu toplanın anlatıyorum. Eskiden gameminer.ru diye bir site vardı çok ekmeğini yedim fakat artık o kapandı. Olsun kaldığımız yerden devam ediyoruz, bir kaç maddede anlatacağım.

    1- G2A: Beleşe aldığınız, elinizde olan, ticaretle elinizde kalan oyunları buradan satabilirsiniz. Oyun satma işinde genel kar etme mantığı sabır üzerine. Bedavaya gift veya key şeklinde aldığınız oyun o an değerlenmez, 1-2 sene beklemeniz gerekir ama unutmayın, roma 1 günde kurulmadı.

    (ayrıca lan ben ne uğraşacam giveawayle falan, parasını verir alırım amk diyosanız https://g2a.com/r/astralseyyah buradan %10 indirimli alabilirsiniz)

    2- düzenli olarak http://www.steamgifts.com sitesini takip ediyorsunuz, bütün çekilişlere giriyorsunuz. özellikle bu sitenin forumunu takip eden beleşçi panpalarımın önü açık.

    3- indiegala.com bu site de gayet iyi girin takip edin. (burası ayrıca coinlerle yapılan ödemeleri de kabul ediyor.)

    4- dota 2 oynayanlar, şu an çıkan collector cacheleri alıp yatırım yapabilir, 1-2 sene içerisinde yaklaşık fiyatı 6-7 katına çıkıyor.

    5- airdrop takip ederek, coin ile alışveriş yapmak. bunu en sona yazdım çünkü en çok vakit gerektiren bu, fakat iyi airdrop takip ederseniz çok sağlam bir steam hesabı oluşturabilirsiniz.

    kendi taktiklerinizi de paylaşın buradan, sizden gelenlere göre listeyi genişletebilirim.

    hadi bakalım, dağılın.
    ···
   tümünü göster