1. 1.
    0
    Londra'daki Tekinsiz Ev
    Yer:Londra
    Tarih:Ağustos 1977

    Kocasından ayrı yalayan bayan H... Margaret (13) Janet (12) John (10) ve Billy (7) isimli dört çocuğuyla birliktei Londra'nın dış mahallelerinden Enfield'de oturuyordu. John pgibolojik sonları yüüzünden olaylar sırasında bir devlet yurdunda tedavi altında bulunuyordu...

    ESRARENGiZ OLAYLAR BAŞLIYOR...

    Ailenin 13 yıldır oturduğu evde ürkütücü olaylar, 1977 yılının ağustos ayında ortaya çıktı.Bir gece aniden eşyalar kendilğinden hareket etmeye başladı. Ampuller patlıyor mutfaktaki araç gereçler havada uçuyor. tavanlarda kısa süreli tuhaf yabancı sesler duyuluyordu.
    aile bu şekilde korku ve dehşet dolu günler geçirdiler.Eve gelen yetkililer ve polisler de sandalyelerin havada uçtuklarına şahit oldular ve bunları raporlarında belirttiler.
    SPR 1977 yılı sonbaharında, bu konularda çok tecrübeli olan MAURiCE GROSS ve Guy L. Playfair adlarında iki parapgiboloğu konuyu araştırmaları için görevlendirdi..

    Eve geldiklerinin ilk günü 12 yaşındaki janet gözlerinin önünde önünde havalanmış ve merdivenlerden aşağıya doğru hızla süzülerek yere konmuştu. Hemen ardından da sandalyeler görünür hiçbir fiziki etken olmaksızın duvarlara çarparak kırılmaya başlamıştı.

    Daha sonraki günler , kaynağı bilinmeyen birtakım garip ışıkları kendi gözleriyle görmüş ve yine kaynağı bilinmeyen sesleri kendi kulaklarıyla duymuşlardıç. Günler geçtikçe olaylarların ilginçliğide artıyordu. Birçok kez BAYAN H... bir odadan bir başka odaya gözleri önünde ışınlanarak gitmişti.

    UZMANLAR GÖZLEMLERiNi BiR RAPOR HALiNDE KAMUOYUNA DUYURDULAR.

    Olayların yakından izleyen Gross ve Playfair Aylar sonra yaptıkları açıklamada şunları söylüyorlardı.
    Bu evde uzun zamandır yaşadıklarımız, bir kurgu filmi sınırını dahi aşmıştır. Düşünülebilecek her türlü fenomen gerçekleşti.
    bunları maddeler halinde şöyle toparlayabildik.

    -Eşyaların teleportasyonu
    -Kişilerin levitasyonu
    insanların bir odadan diğerine ışınlanmaları
    -Apor olayları (Birden bire herhangi bir eşyanın birden ortaya çıkışı)
    -Patlayan ampuller
    -Kapı zillerinin kendiliğinden çalması
    -Eşyaların kendi kendilerine hareket etmeleri
    -Sebebsiz su birikintilerinin oluşması.
    -Sebebsiz bazı eşyaların kendiliğinden yanmaları.
    -Kaynağı belirsiz sesler ve ışıklar.
    ···
   tümünü göster