1. 226.
    +2
    ben bir korkağım, bugün adliye önünde sana sahip çıkmaya bile gelemedim. onu geç, sana destek olmaya gitmek isteyen kardeşimi bile engellemeye çalıştım.
    "hz ibrahimi ateşe attıklarında ona minicik ağzıyla su zütürmeye çalışan karınca'ya "o minicik suyla bunca koca ateşi mi söndüreceksin" dediklerinde karınca "olsun en azından safımı belli ederim" demiş. ethem kardeş ben o karınca kadar bile olamadım. şimdi akan gözyaşlarım ne senin ne de annenin acını dindirir.
    sen şimdi boşuna ölmüşsün gibi. senin annenin ciğerleri boşuna yanıyormuş gibi; ama durum tam tersi. aslanım biz boşuna yaşıyoruz yavşakça. benim annemin ciğerleri oğlu bir korkak olduğu için yanmıyor. sen dolu dolu yaşadın ve ölümün milyonlara örnek oldu. güven parkın ortasında sonsuza kadar hatırlanmak için yok oldun.
    kendi vicdanımı rahatlatmak için düşündüğüm tek şey seni ateşlere atan ve onlara destek olanlardan biri olmamak. kötünün iyisiyim anlayacağın. ama sen iyinin en iyisiydin ve bunu da canınla ödedin. mekanın cennet olsun canım kardeşim.
    ···
   tümünü göster