1. 1.
    +1
    Bu bayağı ilginçmiş amk

    olay başımdan 1993 yılında geçti. ancak olayın konusu 3. şahıslar hakkında olduğu için başımdan geçen garip olaylar bölümüne değilde buraya yazmayı uygun gördüm.
    yer bandirma.
    bir kafeteryada çalışıyordum. böyle bir yerde çalıştığınız için çevreniz genişliyor. yeni arkadaşlar ediniyorsunuz. bende bandırma'nın bir yerel gazetesinde muhabirlik yapan kişilerle arkadaş olmuştum. neyse bir zaman sonra çay içmeye gelmişlerdi tekrar. bandırma'da meydana gelen bir cinayet olayını konuşuyorlardı. bizde meraklı olarak konuşmaları dinliyorduk .sonra cinayete kurban giden kadının resmini çıkardılar çantadan. bizde görmek istedik tabi.bu arada polis herkesi sorgulamıştı ancak bir sonuç alamamıştı. hatta ilk akla gelen kocası bile polise göre suçsuzdu. neyse biz bize dönelim. resim kanlı bir cinayeti gösteriyordu. rahmetlinin boğazı bir testere ile kesilmişti. resim yeterince yakın çekimden yapılmıştı. gazeteci arkadaş garip bir şeyin farkına vardıklarını söyledi. resme dikkatlice bakıldığında bağazından çıkan kan eşarbı adeta yıkamıştı.bu arada eşarbın buruşuk kısımlarında bir şey göze çarpıyordu.bir yüz.bir erkek yüzü. inanın kan ve eşarp sanki gerçek bir yüz gibi sanatını icra etmişti. daha sonra gazeteci arkadaşlar bu resmi polise verdiler. polis gizlide olsa (aydın çevreler saçma bulacakları için herhalde) resimdeki eşgali araştırdı. araştırma çok kısa sürmüştü. çünkü eşgaldeki kişi daha önce sorgulanan ancak salıverilen rahmetlinin kocasının erkek kardeşiydi. yapılan ikinci soruşturmada adam cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti.
    gelelim bize:
    yine o gazeteci arkadaşlar düğün günü çekilen ,içinde damadın ,damadın erkek kardeşinin ve rahmetli kadının olduğu fotoğrafı bize gösterdiler.. inanın kanlı resimdeki esrarengiz yüz , katilin adeta vegibalık fotoğrafı gibi gerçeğiyle tıpatıp aynıydı.
    olayın garipliği hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak.
    ···
   tümünü göster