1. 1.
    +1 -1
    51.Bölge ve Bob Lazar

    Bob Lazar'dan inanılmaz Bir iddia: "Uzaylılar 1979 yılından bu yana 51. bölgedeler ve 65 kez insan DNA'sı ile oynadılar!"

    Bob Lazar! 51. Bölgede çalıştığını iddia ederek tüm dünyada büyük sansasyon yaratan kişi! ilginçtir Lazar'ın anlattığı bilgiler ışığında ortaya çıkan bir takım bulgular bugün 51. bölgede yaşanılanlarla ilgili her şeyi doğrular nitelikte.
    Videoda Bob Lazar, 51. Bölgenin güneyinde bulunan gizli bir sığınak ve araştırma tesisi S4 olduğunu söylüyor. Lazar, üste 9 uzay aracı olduğunu ve 1979 yabancılar (uzaylılar) bu üsse gelerek araştırmalara katkı sunduklarını iddia ediyor.
    Soru 1 - Bob 1979 yılında 51. bölgeye yabancıların geldiğini söylüyor. O yıl neler olmuştu?
    Lazar, UFO’ların tahrik sistemi üzerinde çalıştığını iddia ediyor. O zanaat anti Mater cihazların güç gravitasyonel dalga jeneratörleri tarafından desteklendiğini iddia ediyor. Bu jeneratörlerle uzayda yıldızlararası yolculuk yapmanın mümkün olduğunu, elde edilen güçlerle uzay zaman virajlarına giriş yapıldığını anlatıyor.
    51. bölgede çalışan Lazar’ın bir iddiası da uzaylıların klagib gri uzaylılar olduğunu söylemesi.
    Videoyu dikkatlice izleyin. 34:00 dakikada 51.bölge çalışanları ile yabancılar hakkında bize inanılmaz durumlar anlatmaya başlıyor. Uzaylıların nereden geldiğini ve 36:00 dakikada ise bu uzaylılar 65 kez insan genetiği değiştirmiş olduğunu detaylarıyla açıklıyor.
    Yabancılar bizim DNA’larımızla oynayarak bizleri “uzay/zaman” boyutuna hazırladıklarını ve insanları istedikleri şekle doğru sürüklediklerini açıklıyor.
    ···
   tümünü göster