1. 1.
    +1
    Garip Yaratık Filme Alındı.

    http://www.youtube.com/watch?v=oBUqnvWKI30

    Yine Mekgiba’dan başka bir yaratık haberi daha. Ama bu kez olay 2005 yılında gerçekleşmiş ve yakın tarihte internette görünmeye başlanmış bir yakın temas. Hem de kamera kaydına alınmış bir karşılaşma...

    20 Mart 2005 tarihinde saat 2:00 sularında Mekgiba’nın Yukatan şehrinde Merida isimli bölgede üç genç top oynamaktadır.

    Gençlerden José Alonso Herrera oyunu bırakarak elinde bulunan Sony K500i model cep telefonu ile diğer iki arkadaşını kameraya almaya başlar. Başlarında herşey gayet normaldir. Kamera görüntüsünde iki genç evlerinin önündeki sokak arasında sokak lambaları altında karşılıklı top oynamaktadır.

    Sonra David Espada topu kaçırır ve almak için sokak lambanın yanına gider. Alonso 2x zum yaparak David’i çekmeye devam eder. Tam topu alacağı sırada lamba direğinin arkasından bir yaratık belirir ve kolunu uzatarak David’i tutmaya çalışır.

    Aniden açık sarı renkteki garip varlığı fark eden David sıçrayarak kaçmaya başlar ve ispanyolca “Orada! Bakın Bana dokundu! Bana dokundu!” diye bağırmaya başlar.

    Alonso bu kez 4x zum yaparak çekime devam eder ve direğin arkasında kafasını uzatan garip yaratığı çekmeye başlar. Bir kaç saniye görünen varlık anlaşılamayacak biçimde ortadan kaybolur. David Espada olaydan sonra şok geçirir, geceleri uyumakta zorlanır. Cep telefonu kaydını seyretmek bile istemez. Olanları unutmak taraftarıdır.

    Görüntüde çevredeki nesneler oranlanan yaratığın kolunun yaklaşık 1,5 mt. olduğu anlaşılmaktadır. Yaratık sokak lambası direğinin arkasına saklanacak kadar zayıftır.

    Ancak olay, UFOları ve uzaylı ziyaretleri ile ünlü Mekgiba basınında yer alır. Ufo heveslileri ve hayalet avcıları bölgeye gelip inceleme ve gençlerle görüşmeye yapmaya çalışırlar.
    ···
   tümünü göster