1. 1.
    +3
    öncelikle hayattan kopmalıyım dersaneden eve evden dersaneye eve gelince kafamı kaldırmamalıyım gibi bir saçmalık olamaz. 2 sene önce her cuma maça giden arada 1-2 gün de arkadaşlarıyla takılan 2-3 arkadaşım vardı. şu an tıp okuyorlar. özet olarak,her şeyin başı düzen. şu yazdıklarından şu ana kadar hiç ders çalışmamış olduğunu anlıyorum yanlış anlamadıysam. bende öyleydim.
    herşeyden önce
    kural 1)arkadaşlara hayır demeyi öğren yoksa seni giber atar. ha dediğim gibi arada çıkacaksın 2-3 saat haftada 1-2 gün yani. ama sürekli sürekli olmaz.
    kural 2)moralini bozan kim varsa uzak dur ve ayrıca yüksek puan yapanlar veya it gibi çalışanları görünce moralin bozulmasın it gibi çalışanların çoğu mal gibi yerlere gidiyor sonunda ama dikkat et çoğu dedim.
    kural 3)çalışmayan elemanlardan uzak dur bu kadar yıldır bunu gördüm ki kiminle takılıyorsan ona benzemeye başlıyor hareketlerin yavaş yavaş. aman diyim. 2-3 tane çalışkan eleman bul ha sürekli takıl demiyorum ama çalışmayanlardan uzak dur.

    hayat senin. kendi elinle çizeceksin. yapamayacağın hiçbir şey yok.her zaman en yükseği hedefle ama ona ulaşamassan üzülmene gerek yok zaten ona ulaşmak için çalıştığın zaman birsürü yol alıyorsun. sevgili durumların nasıl bilmiyorum ama olursa olsun sonuçta oda sınava hazırlanıyor ama günde 5 saat mesajlaşmak yok. sevgilin olsa da olmasa da telefonu kapalı tut çalıştığın zaman. dikkatini dağıtacak şeyleri odadan kaldır.

    maddi durumun nasıl onu da bilmiyorum. zengin salaklarla sakın dolaşma. ha yani zengin ama adam olanlar vardır düzgün olan geleceğini düşünen varsa eyvallah.

    benden bu kadar. hadi kolay gelsin. sınavlarında başarılar diliyorum.

    unutma, istedikten sonra her şeyi yapabilirsin..
    ···
   tümünü göster