1. 1.
    +4 -1
    Merhaba sevgişen gençler, sayın panlarım ve gözlerinden öptüğüm liseli kardeşlerim. Bir deep web hikayesidir uzayıp gidiyor, yok gizli belgeymiş yok katmanmış yok cartmış curtmuş, bir sürü boş bilgi. Orada önemli birşey yok buna emin olun, internet katmanları olayı da hikayedir. Uzun uzun niçin olduğunu yazmayacağım çünkü okumazsınız okumanız için kısa tutuyorum.

    1- Peki nerden çıktı bu deep web hikayesi?

    Bunu açıklamak için önce bitcoini açıklayayım, bitcoin sermayesini işlemci gücü gösteren bir para birimidir yani siz bitcoin mining adı verilen programlarla işlemcinizi (özellikle gpu) internette kullanılmak üzere satarsınız. Unutmayın normal paranın sermayesi altın, bitcoinin işlemcidir.

    2- Onion nedir?
    zütü başı gibik bir proxy sistemidir, fakat yerel internet siteleri kurmanıza ve bunun devlet denetiminden uzak olmasına izin veren .onion uzantılı siteler oluşturmanızı sağlar, bu sebeple illegal işler yapacak kimseler burada gibindirik bir iki sayfa oluşturup ezik egolarını tatmin ederler. iğrençliklerini paylaşarak bir tak sanarlar kendilerini.

    3- Tor ?
    Tor yıllar önce iyi tanıdığım bir projeydi fakat bu huur çocukları hiç hiç ve hiç masum değiller ve sizin üzerinizden para kazanıyorlar. Adam akıllı bir sürü proxy vardır ve ücretlidir peki Tor babasının hayrına mı ücretsiz? Tabi ki hayır, bu binler sizi kullanıyor.

    4- Nasıl oluyor?
    Tor browserin altında gizli bir bitcoin geliştirme programı çalıştırmakta ve siz tor kullandığınız müddetçe sizin gpunuzu cpunuzu amı zütü dağıtmak üzere bir çok yerde kullanmaktadırlar. Siz bu programı kullanırken GPU aktif olur ve siz internette çok gizli bilgiler içinde yüzdüğünüzü sanarken adamlar sizin işlemci gücünüzü piyasaya sürerek bitcoin üzerinden para kazanır.

    5- Nasıl inanalım sana of amina koyum hele sukur?
    Bak güzel kardeşim, uzun yıllardır hacktir, cracktir internete ve yazılıma dair girmediğim delik kalmadı. Intel'in Amd'nin işlemci manuallerini ezbere okurum sizlere makina kodlarını uzun uzadıya sıralayıp kafanızı karıştırmayacağım aşağıdaki resim, tro browserin GPU'yu kullandığını belgelemektedir. GPU'yu ise bitcoin için kullandıklarını tekrardan hatırlatmama gerek yok sanırım.

    oi41.tinypic.com/2it4nxx.jpg

    Yazılım uzmanı varsa aranıza makina kodlarından gideyim adım adım, ya da ufak bir işlemle GPU nuzu nasıl sömürdüğünü görebilir, internette Bitcoin hakkında araştırma yaparak nasıl sömürüldüğünüzü öğrenebilirsiniz. Hatta sırf ekran kartı fanının dönmüyorken programı çalıştırdıktan bir süre sonra deli gibi dönmeye başlamasından bile olayı görebilirsiniz.

    Lütfen bu başlığı yukarıda tutun, tutun ki insanımız panpamız kardeşimiz kandırılmasın.
    Bilinçlenin kardeşlerim.
    ···
   tümünü göster