1. 1.
    +13 -1
    http://imgim.com/3819incik5984036.jpg

    http://imgim.com/333incig1246191.jpg

    arkadaşlar kanada'daki bir müzede yer alan bu fotoğraf görenleri şaşırtıyor. 1940 yılında çekilen resmin fotoshop ile uzaktan yakından alakası olmadığı çeşitli fotoğraf analistleri tarafından onaylanmış. resme dikkatli bakıldığında (ki ben dikkat edilmesi gereken noktayı bir yuvarlak yardımıyla belirginleştirdim) içerisinde bulunduğu zaman diliminden kopuk gibi duran bir zamanyolcusu görüyoruz.

    zaman yolcusunun güneş gözlüğü (ben şahsen pilot gözlüğü olduğunu ve bu şahsın günümüz güneş gözlükleri modasına ilham veren öncülerden biri olabileceğini düşünüyorum), kirli sakalı, tiki saçları, baskılı sıfır yaka tişörtünün dahil olduğu rahat giyim tarzı ve elindeki fotoğraf makinasının modeli bu şahsın bir zaman yolcusu olduğuna dair şüphe bırakmamakta.

    fotoğrafları internette paylaşan kim mi dersiniz ?

    cevap : 2000 yılında john titor

    john titor, zaman yolculuğu yapıp 2037 yılından geldiğini öne süren bir kişidir.john titor 2000 yılında şunları yazmış ve yazdıklarının çıkmasıyla tüm dünyayı sarsmıştır !

    -amerika ırak'a ve ortadoğu'ya petrol için saldıracak, orada iç karışıklıklar 10 yıl civarı sürecektir.

    john titor, devlet için çalışan ve zaman yolculuğu projesi için seçilen bir asker olduğunu söylemiştir. 2037 yılından ibm 5100(ilk kişisel bilgisayar) almak için döndüğünü söylemiştir. bu bilgisayar ile 2037 yılında eski programların "ayıklama (debug)" işini yapacağını iddia etmiştir. gönderdiği yazılar, 2000-2037 yılları arasında birçok olaydan bahsetmiştir, 3. dünya savaşı dahil (2015 yılında olacağını ve toparlanmanın 20 sene süreceğini iddia etmiştir).

    daha sonra ibm'e bu iddialar sunulmuştur.
    ibm mühendislerinin uzun araştırmalarından sonra yaptıkları bu açıklama dünyayı derinden sarsmıştır.

    ibm mühendisleri:

    "iddia edilen bilgisayarı ve yazılımını inceledik,2037 ye uyarlı sanal bir yazılım yazdık ve işe yaradı.5100 markalı modelin ayıklama yazılımının günümüz teknolojisinden geride olmakla beraber, günümüz teknolojisinden üstün yanları vardır. bizzat kendi mühendislerimizin, kendi üretimimiz olan bir yazılımı ve özelliklerini başkaları tarafından öğrenmiş bulunuyoruz."

    john titor gelecek ile ilgili şunları yazmıştır

    -amerika ırak'a ve ortadoğu'ya petrol için saldıracak, orada iç karışıklıklar 10 yıl civarı sürecektir.
    -2015 yılında 3.dünya savaşı çıkacak. çin-amerika karşıtlarının yarattığı bu savaşın zütürüsü çok yüksek olacak. milyonlarca insan ölecek. savaşın sonunda dünyada etnik kimlik, kültür kalmayacak. insanlar robotikleşme, üst kimliğe bürünme, tanrılaşma evresine girecek. daha az hastalanacak, daha uzun yaşayacak, doğru seçimleri daha rahat verebilecek
    -2037 yılında bu düzene karşı çıkan anarşistler olacak. bende bu anarşistlerdenim, zaman makinesini yalnızca biz bilim adamlarımızın sayesinde bulduk. düşmanımızın bilgisayar ağını hacklememiz için 1970 yılında üretilen ibm cihazının bilgisayar kodlaması gerekmektedir.bu cihazı alabilmek için seçildim.

    3. dünya savaşının (2015) çok büyük bir yıkıma neden olacağını, tüm dünyanın kaosa sürükleneceğini, açlık ve sefaletin diz boyu olacağını bunun tam 20 yıl boyunca süreceğini söylemiştir.

    bu 20 yıllık savaş boyunca tüm dünya devletleri üretimini sadece silah ve askere endeksleyeceğini, silah ve asker gücü olmayan devletlerin çok hazin bir son yaşayacağını anlatmıştır.

    3. dünya savaşından sonra artık insanoğlunun savaşları bir kenara bırakıp teknoloji ve bilime ağırlık vereceğini ve bizim tabirimizle altın çağı yakalayacağımızdan bahsetmiştir.

    john titor 2000 yılında bu açıklamaları yaptıktan sonra bir daha görülmemiştir.
    kimilerine göre öldürüldü, kimilerine göre tekrar zamanına döndü, kimilerine göre de daha fazla sır açıklamaması için devlet kendi himayesine aldı.

    son dönemde yaşanan gelişmeler ve ülkeler arası sürtüşmeler büyük bir savaşın habercisi gibi. 2015 yılında 3.dünya savaşı çıkarsa yani john titor'un diğer söyledikleri gibi son söylediği de çıkarsa tam bir efsane olacağı kesin.
    ···
   tümünü göster