1. 176.
    +18
    hay kodumunun şakirti ya. abi evlerinde anlatılan bi saçma salak olay vardır böyle atatürk'ün mezarının kokması ve toprak kabul etmemesi gibi. bu da fındık kadar beyniyle olayı hikayeleştirip gerçek gibi anlatmaya çalışmış.

    ben anlatıyım gerçeği. atatürk'ün yüzü mumyalanmak istenmiş. kardeşinin yoğun baskısı üzerine mumyalanmamıştır. tamamen islamik ritüellerle gömülmüştür. bunların hepsi de kayıtlarda vardır.

    Atatürk'ün mezar odası da anlattığı gibi değildir. Çoğu devlet başkanı geldiğinde gezdirirler. Hatta türki cumhuriyetlerden gelenler bi fatiha okumak istediklerinde direkt mezar başına zütürürler. tabi herkes giremez. dediğim gibi bunlar girebilir. Ata’nın kabrinin yer aldığı mezar odasına, Genelkurmay Başkanı’nın izniyle girilebiliyor. bu da nufüs sahibi birinin kolaylıkla girebildiği anldıbına gelir

    edit : ve bu mezarın mermer çelenk konulan yer olmadığına da biliyorum kardeşim . dediğim gibi aşağıya zütürürler

    Kendisine tak atmak isteyen lütfen sağlam kaynaklara dayanarak atsın. atatürk masondu. içiyodu, mezar kabul etmedi. 8 yaşında bebe misiniz amk.

    hangi dünyada yaşıyorsunuz?
    atatürk masondu ee ?
    atatürk içki içiyodu ee ?

    lan o minnak beynini çalıştır. de ki ben şuşuşuşuşuşu politikasını o güne uygun görmüyorum .eyvallah. ama küfretmeden, iftira atmadan bu salak gibi minnacık beyniyle hikayeler uydurmadan.
    ···
   tümünü göster