1. 1.
    +5
    harbi diyorum bak 28 yaşındayım 15 yaşından beri hem okudum hem çalıştım ailemin her türlü ihtiyacını karşıladım ama aklınıza gelen her türlü ihtiyaç buna onlara ev alma ayıptır söylemesi kıçlarındaki dona kadar alma da dahil. samimi söylüyorum. kaçınız beni gibler bilmiyorum.
    .
    geçenlerde göz ameliyatı oldum başka bir şehirde yaşıyorum bakacak kimsem yoktu annem rica minnet geldi gelirken yanında kardeşlerimide getirdi kaşla göz arasında çocukların dershane parasını aöf parasını bana kitledi sesimi çıkarmadım. hayır istese kendi de verebilir bu parayı maddiyatı kötü değil. harcadığı bir yerde yok evin internet parasını bile ben ödüyorum orada yaşamamama rağmen düşünün. neyse az evvel bir artışma çıktı yemek sonrası vay anasını ulan gözüm bantlı mantlı demedik laf bırakmadılar bana.her biri üzerime üzerime saldırdı.yok etrafımda insan barındırmıyormuşum yok bilmemne.ben kardeşimle tartışıyorum annem araya girdi zaten bende gitmek istiyorum sen çok kaprislisin bilmem ne dedi. harbi zoruma gitti. beni resmen bankamatik gibi görüyorlar. daha evvelde buna benzer konularda sitem etmiştim nick altımda 2.entryde görebilirsiniz.
    .
    işten filan izinliyim. geçtim yatak odasına oturuyorum çok zoruma gitti beyler. beni tanıyan panpalar olum sen bunların ne mal olduğunu bilmiyormusun diye sitem edecek biliyorum ama işte ne bilim insan bir iyi niyet bekliyor. inanırmısınız daha bir haftalık göz ameliyatım buhara filan yaklaşmam yasak bu sabah kalktım kahvaltıyı ben hazırlayıp getirdim önlerine. eğilip kalkmamda yasak olmasına rağmen. çok doluyum çok
    .
    kafanızı gibtim sizinde okuyandan allah razı olsun şimdiden
    ···
   tümünü göster