1. 326.
    +69 -1
    Sabah ben erken kalkmıştım. Bu sefer kahvaltıyı ben hazırlayacaktım. Zeytin, peynir, yumurta, domates, salatalık vs. ne varsa artık hazırladım tepsiye. Bu sefer ben onun burnunu kaşıyarak uyandırdım. “ hainsin oğlum sen” dedi. Kahvaltıyı görünce “hainsin aşkım sen”e döndü o cümle. Pek lüks değildi ama yatakta kahvaltı yaptık. o gün pek bir şey yapmadık. Ertesi günün planını yaptık. Denize gidecektik sabah altıda kalkıp. Dediğimiz gibi yapıp ertesi gün erkenden kalkıp gittik sahile. Sakin bir yer bulup girdik denize. Hatta biraz seviştik. Birkaç gün daha gezmeye devam ettik. Artık tatilin sonuna geliyorduk. Otobüs bileti aldık. Sevgiliyle yolculuk, bir hayal daha gerçekleşiyordu.
    ···
    1. 1.
      +27
      Ulan hiç aklımdan geçmemişti sevgiliyle yolculuk gerçekleşmesi düşük bi ihtimal olan bi hayal daha kattın bana birader be sağol
      ···
      1. 1.
        +1
        sevgiliyle yolculuk yaparken tanıdıklar olmasına yada gençleri ayarlamaya çalış aga. istediğin gibi sarılıp omzunda uyuyabiliyorsun. metro koç gibi şirketlerde yolcular sarılınca bile şikayet edebilir.
        ···
      2. 2.
        0
        yaptın mı yolculuk knk
        ···
    2. 2.
      +1
      https://www.youtube.com/watch?v=agqe310FAZQ
      ···
   tümünü göster