1. 26.
    +1 -1
    ben de fanatik galatasaraylıyım ama @1 köküne kadar haklı.. dün 3. golden sonra dedim evde işte bunun özürü yok dedim ki üzerine 3 gol daha yedik. sezon başından beri bişeylerin ters gittiği kabak gibi belliydi real bütün havamızı forsumuzu rüyalarımızı aldı zütürdü bi yandan da iyi oldu belki de bir musibet bin nasihattan iyidir derler.
    dalga geçme konusuna gelince saçma sapan şeyleri karıştırmadan konuları çarpıtmadan yapılan esprilere şakalara ben de gülüyorum yani konuyu siz şunu yaptınız biz şunu yaptıka getirmeye gerek yok evinde çok iyi bi kadronla 6 tane yiyosan dünyanın heryerinde taşak geçerler şapkayı önümüze koyup düşünme zamanı bence..
    anlamadığım geçen sene bu takımın en kötü tarafı defansıydı şamp. ligi maçlarında en çok bunu hissettik, bu sene defansı düzeltsin diye alınan cedju nedir abi kim aldı bu adamı getirdi hangi gözle izlediniz ne gördünüz bu adamda bisürü bonservis verdiniz ak. dün semih gökhan zan oynasa wallahi bu kadar gol yemezdik.. keşke ujfalusi ile 1 sene daha uzatsalardı adamın ölüsü bide bu dany-cedju ikilisine on basar, devre arasında derhal dany, cedju ve eboue yollanıp taş gibi defans adamları alınmalı sağ beke sabri-hamit zaten yeter..
    son değineceğim konu da bu takım neden hazır değil arkadaş, yaw şamp. ligi fikstürü belli ligde 4 maç oynuyosun sonra şamp. ligi başlıyo yaw siz bu 4 maçta hazır olucaksınız ki real karşısına taş gibi hazır bi şekilde çıkın.. burak, drogba, selçuk, hamit rezilleri oynuyolar lig başından beri, e defansın zaten evlere şenlik eloğlu da gelir böyle çakar işte. ben açıkçası hiç inanmamıştım ligde bursa eses antalyayı yenemeyip real i yeneceğimize he bu kadar farklı skoru beklemiyodum ama demekki durum tahminimden daha vahimmiş.
    ···
   tümünü göster