1. 1.
    +16 -2
    beyler her giren aynı gibimsonik seyleri soyler. "çok kötü, pgibolojim bozuldu, iğrenç, girmeyin, cok pişmanım, ebemi gibtiler, güvenli degil, izleniyormus hapse girersiniz" vs vs. sov beyler bunlar. size en kısa sekilde özet gecicem bu dalgayı

    internetin büyük bir kısmını olusturan deep webe giris gayet kolaydır. bir adet torr browser indirirsiniz, javascriptleri kapatırsınız sonra hddenwikinin veya o tarz link veren adreslerden birine girmek suretiyle deep webe giris yapmıs olursunuz. internet siteleri .onion uzantısıyla sona erer. google tarzı tarayıcılar yoktur. her siteyi sorarak arastırarak bulmak zorundasınız.

    o anlatılan dalgalar vardır evet. ama özellikle aramadıkca bulamazsınız. yani o hani "çocuga tecavüz ettiler sonra oldurduler" diye aglayan pic varya, o sov yapan sübyancının tekidir. cünkü her sitenin yanında içerik açıklaması olur, bilmediginiz istemediginiz videoları izlemeniz imkansızdır. o huur cocugu muhtemelen cocuk ferresi ararken oralara girmistir yanlıslıkla. katil yamyam cart curt da cogu yalandır kolpadır tuzaktır ama diger belgelerle alakalı soylenenler dogru. ben de cok belgeye ulastım.

    gelelim güvenlimidir meselesine. lan dalyaraklar adamlar oraya normal hayattan tiksineceginiz videoları cocuk ferrelarını amerikanın acıklamayı yasakladıgı belgeleri koyuyor, alenen silah ve uyuşturucu satışı yapıyor koca federal büro yakalayamıyor da sizin gibimsonik ttnet mi bulacak sizi?

    calısma prensibi cok cıkıslıdır. yani siz mesela bi internet sitesinden bi bilgi talep ettiginizde o bilgi önce ahmetin bilgisayara gider ordan mehmede gider ordan halite gider en son size ulasır. bu nedenle bilgiyi kimin talep ettigi kesinlikle tespit edilemez.

    edit: nasıl ulasılacagını da özet geciyim.

    1- torr indirin.
    2- connect diyin.
    3- karşınıza firefox arayüzlü bir tarayıcı acılacak
    4- ayarlara girip javascripti kapatın. (tools > options > content > enable javascript yazan yerin önündeki tiki kaldırın)
    5- sonra sitelere yazarak ulasabilirsiniz dedigim gibi arama motoru tarzı seyler yok. ama ilk kez girenler için

    kpvz7ki2v5agwt35.onion

    bu siteye giris yapın. sitenin adı hiddenwiki ve deepwebin en ünlü sitesi.

    edit: cok merak eden varsa sorusu olan varsa yazsın bana
    ···
   tümünü göster