1. 1.
    +20 -12
    dıbına kodumun sefilleri dikkatli okuyun.

    Bu dünyaya ne zaman geldi insan oğlu ha ? Hiç düşündünüz mü hz. adem ile hz. havvadan nasil 8 çeşit kan grubu oluşabildi günümüze kadar ? Cahil pic kurulari icin ( a rh+, b rh+, ab rh+, 0 rh+ , 0 rh- , a rh- , b rh- , ab rh-)

    Siyahiler Sarışınlar kumrallar nasıl oluşabildi 2 insandan ? Nasıl bu kadar ırk oluşabildi ? Hz. Adem mi zenciydi hz. Havva mı ?

    Bilim tarafından ispatlanan dünya yaşı (4.5 milyar) neden kuranda yazmıyor ? Atiyorum neden 10.000 yillik yada 20.000 yillik insan fosilinden daha eski fosiller yok da milyonlarca yıl önce yaşamış dinazorlarin fosilleri var ? Nerde bu dünya yaratilinca içine konulan hz. adem in soyundan kalan fosiller ?

    Müslüman uyuma ! Yine müslüman ol ibadetini yap ama insanlığın son yüzyıllarını yaşadığını unutma . gibtir git hayatını yaşa .cebini milyon dolarlarla doldurmuş adamlarin hayatını somurmesine izin verme !

    Edit:everime inanan müslümanlar bir adım öne çıksın. yadirgamiyorum verecek cevap bulamayinca mutasyon var evrilme var diyor bazı müslüman kardeşlerim. işinize gelmeyince ateizm tezlerini savunuyorsunuz savunmaniz bitince bana darwin ci oc diyorsunuz bu hangi akla mantiga sığar ? Daha düşünceleriniz bile tutarsız fikirlerden oluşurken bana neyin tartışmasını yapiyorsunuz ? Hala Sorularima islami yönden cevap alamadım. Gerci bilimsel yönden de alamadim cevap veremeyenler evrim var oc deyip islami savunuyor burda.

    Not: allah bizi hani topraktan yaratmıştı ? Yoksa kan pihtisindan mi yaratti ? Pardon çamurdan yaratti da yaziyormus kur an i kerimde.

    Seviyeli tartismaya varım. zütüyle cevap veren ergenlere ve soruya soruyla karşılık veren pic kurularini dikkate almayacagim
    ···
   tümünü göster