1. 1.
    +17 -7
    ali demir'in 2 yılda yapmış olduğu 9 şaibeli sınavlarla cemaatçilerinizi güzel üniversitelere güzel kadrolara yerleştireceksiniz, cemaat kanallarınızda öğrencilerinize şifre dağıttırıldığını itiraf ettirmekten çekinmeyeceksiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=Gj6PwR5o63E
    cemaatçi yayınevinin yayınlamış olduğu soru bankasının 57 sorusunu aynı şekilde şıkları değiştirilmiş biçimde sınavda soracaksınız
    http://www.gazetea24.com/...ir-ayni-cikti_130089.html
    ösym'den tüm öğrencilerin bilgisini alıp cemaatle ilgisi olmayan insanların bile nereyi kazandığını ailesinden önce öğrenip telefonunu alıp onları yurtlarınıza davet edebileceksiniz. insanların özel bilgilerini bile devlet eliyle ele geçirmekten geri durmayacaksınız.
    son olarak yurdunuza adam kazandırabilmek için odtü'nün içinde odtülülere akla hayale gelmeyen iftiralar atacak, odtü sınırları içinde yurtta fuhuş yapıldığını öne sürebilecek kadar düşeceksiniz.
    elinize yüzünüze bulaştırdığınızda ise "türbanlı olduğum için saldırıya uğradım." şeklinde utanmadan mağdur edebiyatı yapacaksınız.
    evet tekrar ediyorum.
    üniversite sınavlarının cevapları elinizde olacak, tüm öğrencilerin özel bilgilerini ösym'den temin edip öğrencileri istediğiniz gibi yurtlarınıza davet edebileceksiniz, odtü'nün hemen dibinde provokatif bir şekilde odtülülerin gibişmekten başka bir taka yaramadığını ima edip de gibtiri yediğiniz zaman da yılların mağduru olabiliyorsunuz.
    ciddi merak ediyorum lan nasıl bir huur çocuğusunuz?
    ···
   tümünü göster