1. 1.
    +22 -6
    çoğunluğumuza göre gta serisinin en iyi oyunu vice city olarak akıllarda kalsa da, gizemlerin ve sırların en çok miktarda bulunduğu gta oyunu san andreas'ti.

    hazırsanız, san andreas'in sır perdesini aralayacağız. birçok forum sitesinde yazdığı gibi, yok "el castillo del diablo'daki ceset torbaları", bilmem "area 69'un günümüzde varlığı tartışılan area 51'in bir parodisi olduğu" işte ne bileyim "şu mezarlıkta şu saatte bekleyince ruhların çıktığı" gibi bilmeyenin kalmadığı konulardan bahsetmeyeceğim.

    oyunu ilk 2006'da, 6.sınıfa gidiyorken oynadım; o zamanlar ingilizce'm şimdiki gibi değildi.
    bir de itü hazırlık okulunu upper intermediate kurunda 90 puanla geçip üstüne work and travel patlatıp oynadım, beyler oyunda ciddi göndermeler var. bizim oynadığımız senaryo aslında ana senaryo değil, "annesini kaybetmiş johnnson ailesi groove street çetelerini tekrar topluyor, bu esnada yaşadığı maceraları da gta san andreas oyunculara sunuyor." olayı değil. işin içinde hükümetin gizlediği uzaylı dna'sından tutun da masonluğun bir parodisi olduğunu düşündüğüm epsilon tarikatına kadar binlerce giz var.

    hazırsanız başlıyoruz.

    edit: benim girilerimi takip ediniz> http://ccc.incisozluk.cc/...rcekler/@kendinibilenadam
    ···
   tümünü göster