1. 1.
    -1
    Eşyalara Gelirsek:
    Önemli Not:Arkadaşlar TR'de çok gördüğüm bir hatayı sizle paylaşmak istiyorum.Bu hata build
    kopyalamadır. Adamlar moba'da ne gördüyse aynı itemi kasıyor. support gidip avcı palası alan nunular var.ben item buildi göstermeden önce her oyun farklı buildler yapılabileceğini hatırlatmak isterim.

    Öncelikle oyun başlangıcında karşınızdaki adama göre item alın.

    karşınızda master yi,aatrox, riven,başka bir tryndamere.. gibi yüksek ad olan şampiyonlar varsa ilk 3 skill'i açtıktan sonra q ve w'yu eşit miktar kasmanızı öneririm. kendi atağınızdan ve kritiğinizden ekgib kasıp çivili zırh vs.. alacağınıza w yu erken 5lv yapmak daha faydalı olur çünkü lv5 te rakibin 80 ad sini düşürür ki bu hasar bir ebedi kılıcın vereceği ad'den daha fazladır.

    karşınızda kennen, fiddle,alistar gibi stun, fear,knockup tarzı hard cc'li AP heroları varsa w'yu 1 lv'de bırakmak gerekir. Bunun yerine q fullenip e kasılmalıdır. çünkü bu adamlar ap yada tank gideceğinden w'nun ad düşürmesi gereksizleşecek bu yüzden yarım bir skill olacak. bunun yerine e yi geliştirip bekleme süresini gittikçe azaltmak size kaçma kovalama şansı vericektir.
    böyle ap ve bol cc bir hero geldiğinde kasılacak item Civa Kuşağı.bu itemin aktifi aynı Cleanse etkisi verir yani üstünüzdeki stun silence slow blind vs.. etkilerini sıfırlar. Ayrıca bu item tamamlanarak Civa yatağına dönüşebilir. tamanlanması için gereken a.m.k. kılıcı sizin bu eşya için kaybettiğiniz slot'u bir nebze olsun değerli bir hale getirecek.bu item siz ulti açtığınızda üstünüze gelen stun slow'ları kaldırıp size kaçma kovalamada başarı sağlayacaktır.

    Karşınızda bir tank herosu varsa da yapılacak bellidir.Bir hırpalayan almak daha sonra hırpalayanı satıp yerine son fısıltı tamamlamak tank heroya koymak için yeterlidir.
    ···
   tümünü göster