1. 1.
    -1
    Pasif:pasif yeteneğimiz can çizgisinin altında yer alan, normalde mana çizgisinin olduğu yerdeki kırmızı çizgidir.bu çizgi arttıkça kritik vurma şansımız artar.
    bu çizgiyi artırmak için 3 yol vardır.
    1. yol oto atak yapmak,bu yol 5 öfke verir.
    2. yol kritik atak yapmak,bu yol 10 öfke verir.
    3. yol ise bir rakip birimi(minyon, canavar,şampiyon)öldürmak,10 öfke verir.
    En fazla 100 öfke edinebilirsiniz ve her 1 öfke puanı 0.35 kritik şansı verir.
    Yani bu bar full iken 35 kritik şansınız vardır ki bu 2 tane 730goldluk kritik pelerininden bile fazladır.
    Bu pasifi ilk levellerde full'leyip full tutmak tryndamere için önemlidir.
    Çünkü bu sayede daha kolay farm yapabileceksiniz ve rakip eğer agresiflik yaparsa
    ona normal ataklarınızla 2 kat vurma şansınız olacağından adamları korkutup kaçıracaksınız.
    Q Skill'i:Q skill'imiz hem pasif hem aktif bir skill'dir. Pasifi tryndamere'a ad verir ve bunun üstüne birde ekgib can yüzdesine bağlı olarak da ad verir.bu skill 1. kasılacak skill'dir çünkü tryndamere ultisi sayesinde canı çok çok az bile olsa savaşa devam eder ve ekgib can yüzdemiz tavan yapacağından ad'miz de bir hayli fazla olacaktır. Aktif özellik ise belli bir miktar + öfkemiz ne kadar fazla ise o kadar can yenilemesidir.Bu skill sizin koridorda uzun süre durmanızı sağlar çünkü mana derdiniz de yoktur. ayrıca 1 vs 1 yaptıktan sonra az canla kaçarken kanama, zehir gibi özelliklerden ölmemenizi sağlar.Bu skill'i SAKIN dövüş esnasında basmayın çünkü pasiften gelen kritik bonusunuz direk 0'lanır ve büyük olasılıkla dövüşü kaybedersiniz.
    W Skill'i:Bu yeteneğin 2 özelliği vardır ve 2 side çok önemlidir.1. özellik rakibin saldırı gücünü belli bir miktar azaltmaktır ki bu özellik sizi mükemmel bir düellocu yapar. adamlarla savaşırken kaçmalarını beklemeden bu skill'i basarak daha az vurmalarına neden olun.2. özellikse arkası dönük rakiplerin hareket hızını düşürmedir.Bu da sizden kaçan rakipleri yakalarken yada gank atarken çok işinize yarar.Bu skillin bir diğer güzel yanıysa belli bir menzile kadar işlemesidir yani o menzilde içinde düşman yoksa bu skill parlamaz yani kullanılmaz. eğer ki skill parlamasına rağmen bir adam göremiyorsanız bilin ki otlarda pusmuş adamlar olabilir.
    E Skill'i:E skillimiz bizim temel kaçma ve kovalama skillimizdir.bu skill ile bazı duvarlardan geçilebilir. ayrıca bu skill beklemede ise kritik vurunca beklemesi 2 sn düşer. yani siz bir yerde sıkıştınız ve kaçamıyorsanız ve arkanızdan da rakipler geliyorsa o rakiplere 1 2 kez vurun ve dua edin kritik olsun. eğer kritik atarsanız bekleme süresi azalacağından kaçabilme ihtimaliniz artacaktır.
    R Skill'i:Ultimiz oyunda en sinir bozucu ultilerden birisidir. adam tam öldürdüm diye sevinirken 1 hp ile kaçmak çok zevklidir. Ultiyle ilgili söyleyebileceğim en önemli şey ultinizi hiç yokmuş gibi düşünün ama asla unutmayın. ultiye güvenip 1 vs 5 atlarsanız feedleyip oyunu verirsiniz çünkü ölmeseniz bile cc'ler hala işliyor 1 stun gg olursunuz.siz ulti yokmuş gibi temkinli ve düzgün oynayın ama canınız çok azaldığında da ultinizi süper bir zamanlamada kullanın bu sayede penta bile atma şansınız var. ultiniz eğer 3. seviyede ise kesinlikle ultinizi açmadan hemen önce q basın ki o 100 öfkelik heal'i alın çünkü ulti size 100 öfke getirecek zaten.bu sayede kurtulma şansınız artar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster