1. 1.
    +1
    Beni tanıdın mı günlük? Yine ben geldim. baya bi zaman geçmiş değil mi?

    Büyüdüm, yaşlandım. Yoruldum evet ama eskisinden daha güçlü olduğumu söyleyebilirim. Dişimle tırnağımla bir yerlere gelmeye çalışıyorum hâlâ..

    Aşklar bitti, dostluklar bitti geçen zaman da. Okulum da bitti günlük. Bitmez dediğim her şey bitiyo. Bitmesine şaşmadım da bu kadar çabuk bitmesine şaştım be günlük. Ve biten şeylerin açtığı boşluğu doldurmak zorunda olduğumu gördüm. Yoksa o boşluklar büyüyecek, derinleşecekti içimde.. Biten şeylerin yerine yeni başlangıçlar yaptım. Çok şey değişti, çok şey geldi geçti.

    Benimle beraber dertlerim de büyüdü. Bu hayatı hak edecek ne yaptım bilmiyorum. Giren çıkan belli değil bana. Ama yaşamak zorundayım. Mücadele etmek zorundayım. zütüme giren kazıkları çıkarmak zorundayım, şimdi pes edersem o giren kazıklar kan kaybından öldürecek beni günlüğüm.

    tarih olmuş 02.09.2013

    Gündüz yabancı dil sınavına girmiştim. Pek iç açıcı değildi. diğer sınavlar da öyle. Görüşmeyeli pek mallaştım sanırım. Eskiden böyle değildim ben günlük. Bana ne oldu böyle?

    Bugün bir şey yapmadım, yarın da bir şey yapmayacağım, ondan sonraki gün de öyle. Günler belirsiz, gelecek belirsiz. Yine de umutluyum. Güzel günler gelecektir elbet bir gün..
    ···
   tümünü göster