1. 1.
    +1 -2
    ekimde kongre de aday olmayacak.
    elbette son yaşadıklarımız onun yüzünden fenerbahçe ye çok zarar verdi. bize yakışmayan acılar yaşattı, rezil etti bizi.
    2014 e girmeden cezası da açıklanır 5 yıl falan hapis yatar.
    ama üzülüyorum ona hem de çok. dönülmez hatalar yapsa da takımımızın adını kirletse de üzülüyorum ona.
    onu anlamaya çalışıyorum.
    2006 da şampiyonluk yarışında 2 puan önünde olduğun takım rahat olun biz 20:45 te şampiyonuz diyor bi kargaşa falan bakıyorsun son saniye gitmiş şampiyonluk 2009 da yine son haftadasın hiç bir iddaası olmayan trabzona karşı oynuyorsun, trabzonun hırsı direnmesi sanki puan alsalar kendileri şampiyon olacak hayır diyeceksiniz oynamasınlar mı diye biliyorum oynasınlar ama trabzonun bir diğer maçlarına bakın nasıl oynamış o maça bakın ben görüyorum kazanmaya gelmemişler 11 kişi defans yapıyorlar niye yapıyosun yenmeye oyna nedir bu karez ardından bursa-beşiktaş maçına bakıyorum kalede rüştü o fenerbahçe nin oynadığı her maç öncesi rakib takım oyuncularını arayıp mutlaka kazanın fb şampiyon olmasın demesi(bunu aziz yıldırım açıkladı rüştü yalanlamadı).
    delil yok kanıt yok hiç bir şey yok ben de başkan olsam 2011 de yine son hafta da kahrolmamak için başka yollara girebilirim,
    trabzona versinler kupayı trabzonun şike yaptığına dair delil yok haklarıdır ama bi son 5 maçı izleyin bakın göreceksiniz ben görüyorum fenerbahçe ankaragücü- eskişehir maçlarını nasıl kolay kazanmış diyorsam sizde trabzonun karabük ve buca maçlarını görmelisiniz, görmeniz lazım ben görüyorum bizim karabükte 1-0 zar zor kazandığımız son dakika da kalecilerinin bile gol atmaya geldiği maç nerdeee ts nin karabük e 4 salladığı maç ya buca maçı 90 da umut pata küte 3-4 kişiyi çalımlayıp gol atıyor. elbette şike yok ama türkiye de hatır şikesi denilen bişe var mesala futbolcu fener düşmanı saha da fenere bileniyor ts ye yatıyor ben hissediyorum.
    aziz yıldırım yine de yapmamalıydı belki şike yapmasa yine şampiyonduk zaten gs bjk ts yi yenmişin ankaragücüne mi takılacan.

    belki diyenler olabilir hala mı aziz yıldırım ı savunuyosun diye; ben fenerbahçeli olduğum her zamanda o başkandı 2002 de gs ye tarihi hezimet yaşattırdığımızda da şampiyonlar ligi çeyrek finalin de de. 100.yıl şampiyonluğun da da türkiye ye daha önce böyle bi yıldız gelmemiş roberto carlos u getirdiğinde de. gs ile yapılan transfer yarışında hep kazanmasıyla şu kötü haliyle en son alper potuk u bitirdi çok güçlüydü fenerbahçe için iyi şeyler de yaptı belki bundan 4 ay sonra hapishane de maçları izlerken arkasından şerefsiz başkan denilip fenerbahçe nin teröristi ilan edilecek ama olsun benim her zaman başkanımdır o yolun açık olsun başkan.

    özet:yolun açık olsun aziz başkan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster