1. 1.
    +8 -4
    http://24.media.tumblr.co...yhh09Ijo1rxa61no1_500.jpg

    Evet bu fotoğrafta ne görüyoruz ?? 3 genç var.ikisi pankart tutuyor. ikisini de çok iyi tanıyoruz aslında. Sağdaki Mertcan,soldaki ise Anıl. Bu çocuklar yıllardır Boylieber. Justin Bieber hayranları diye bu durumdalar. 20-30 kişi toplanıp,2 çocuğa bıçak zoruyla bu pankartı tutmalarını istediler. Ve resmini çekip paylaştılar. Zorbalıktır bu. idolleri yüzünden yedikleri hakaretlere karşı dimdik duran bu çocukları 2 pankartla sınıyorlar. Yüz ifadeleri herşeyi anlatıyor zaten. Siz ne derseniz deyin. inci ve Capsler benim için bitmiştir.

    Ülkemizde Justin Bieber seven ve dinleyen erkekler var ne kadar popi olmak için seven insanlar olsada 30 40 kişiyle bir çocuğu sıkıştırıp eline karton sıkıştırıp bu pozları verdirmek adamlık değildir evet ben bu çocuğa baskın yaptım ama bu sadece baskınla kalır bu yaptığınız huur çocukluğudur sadece insanların gururunu kırmaktır küçük düşürmektir. Bu arada kendini ” iNCiCi ” Sanma sen incicilerin yüz karasısın.

    Ve şimdi insanlar bu çocukla dalga geçicek sizin o beyninizi sıfatınızı insanlığınızı gibeyim

    edit: ben hiçbiri değilim ama insanım sizi huur evlatları, dinlediğiniz müzik tarzı yüzünden sizide bi köşede 30 kişi çekip bıçak dayasa birinin dur demesi için Allah'a yalvarırdınız. Tamam bende justin sevmiyorum ama yurdumun insanı lan? siz nasıl türksünüz? yanlışa dönen kardeşinizi adam gibi uyarmak yerine bıçakla bunları mı yaptırırsınız?

    son olarak şunu söylüyorum kendine türk diyen arkadaşlar bunu yapmış, elin gavuru müziğiyle sevdirmiş. ne desem boş size dıbına koduklarım.

    edit2: bende progresif rock ve rap dinliyorum hadi benide yargılayın huur çocukları
    ···
   tümünü göster