1. 1.
    +84 -2
    meme. bir kadına verilmiş en büyük armağan. bir erkek için, kadındaki en güzel yer. bir çift meme. göğüs demeyin. kalbinizi kırarım. göğüs tavukta olur.

    http://31.media.tumblr.co...b9ylfGW61s25jdho1_400.gif

    dışarıdan sert görünür. elinizi atınca sert bir şey gelecek sanarsınız. oysa öyle değil. yumuşacık. dilinizin üzerinde eriyen missbon'un içindeki yumuşak dolgu gibi. dünyanın en sihirli şeyi. sevmesini bileceksiniz onu. öpmesini de bileceksiniz. ısırmasını da.

    http://24.media.tumblr.co...vhb6tclo1rimwgjo1_500.gif

    memeyi yavaş sevmesini bilmeniz gerek lan. bir memenin hemen ucu öpülmez. çıkartıp saplayın daha iyi. kibar olun. acele etmeyin. çıldırtın kadını sakinliğiniz ile. çevresini öperek başlayacaksınız. adeta hipnoz çemberi gibi döne döne etrafını öperek ucuna kadar gelmeniz gerek. sanki dudaklarınız bir dağa tırmanıyor gibi tırmanacak. aman, memenin birisine gösterdiğiniz ilgiyi, diğerine göstermemezlik etmeyin. kalbe yakın olanı bir parça daha çok sevin ki, heyecan artsın. meme uçları dimdik olsun.

    http://24.media.tumblr.co...ps5nAgjk1qhutmmo1_500.gif

    sevişirken memeye sert olun. nasıl başlarken yumuşak iseniz, sevişirken tam tersi olun. ucunu, sanki alttan kopartılmış dondurma külahından dondurma çeker gibi vakumlayın. kirli sakallarınızı batırın. dişlerinizi hissetsin. hafif ısırın. unutmayın, dik bir meme ucu, zaferin sembolüdür.

    http://fap.to/images/42/2.../Anne-Hathaway-Nude-3.jpg

    tamam beyler sakin olun. gerekeni yapın. memeleri sevmesini bilin.
    ···
   tümünü göster