1. 1.
    +11 -7
    yaklaşık iki yıl body yapmış, yedi yıl da(üçü yarı prof), futbol oynamış biri olarak ki futbol hala devam ediyor, size yardımcı olacağım. bir süre kilo problemi yaşamış olmam da tecrübelerimin daha da fazla olmasını sağlıyor.

    not: kimseye yok bu kadar sürede bu kadar kilo verirsin, yok baklavaların olur falan demicem ama verdiğim tavsiyeleri %80 oranında uygulayan insan bile vücudunda ki farkı görecektir.
    not2: 20 kişi gelsin başlıyorum.

    neyse eksilediniz, dıbına koyim hiç önemli değil. başlıyorum beyler. burda mısınız?

    önce kilo verme işine başlıyalım. yarın sabahtan itibaren başlıyoruz hep birlikte. harbi başlayacaklar, tavsiyelerime uyacaklar okusun. bir kaç kişiye faydalı olursak ne kadar iyi.

    1. kural :

    koş!

    günde 1 saatini zütüne eşofmaları çekip koşuya ayıramıyorsan gibtir git. günde 1 saat ya? fazla değil. önce 15 dakika %5 tempoda koşucaksınız, 5 dakika tempolu yürüme. kalan 40 dakikayı da 2ye bölüp koşu ve hızlı tempoda yürüme. bunu hergün yapacaksınız. bir gün bile atlamadan.

    not: koşu yaparken yağları daha hızlı yakmak için göbek bölgemize dört beş kat streç film sarıyoruz. yağları 2 kat daha hızlı yakarsınız.
    not2: sakın ama sakın, yağ yakıcı hap şurup vs kullanmayın!
    not3: koşudan sonra mutlaka ılık duş alınmalı. sıcak duş kaslara zarar verir, saldırır. sonra mememin ucu folloş diye gezersiniz ortalıkta.

    2.kural :

    bunları sakın yapma!

    ekmek, patates, pirinç pilavı ve makarna sakın sakın yemeyin! mastürbasyon işini en alt seviyeye indirin. 2 haftada 1 kere.(çok mu az oldu lan? tamam amk iradesizler haftada 1 asılsın.) sigara kullanıyorsanız en aza indirin. hamburger, fast food olayını bırakın. zor değil. ben burgerdan çıkmayan adam, fast food yemiyorum artık. yapmayın. vücudunuzu sevin biraz. yağlı yiyeceklerden kaçının. bunları yaptıkça zaten vücudunuzdaki değişimi göreceksiniz.

    not: eğer kilo verme konusunda kararlıysanız, bunları asla yapmayın. bilindik şeyler belki ama yapmayın beyler. 1 ay yapmayın, değişimi görünce zaten gibtiri çekeceksiniz bu ürünlere.

    3. kural :

    bunları yap!

    ekmeksiz(dayanamıyorsanız eğer kepek ekmeği yiyebilirsiniz, abartmadan) bir kahvaltı yapıyoruz. kahvaltıda yumurta, peynir, bal, domates, peynir kesinliikle olsun. sağlam bir kahvaltı yapın. sonra 1.kural'ı uygulayın. kahvaltıdan 1 saat sonra başlamak üzere öğle yemeğine kadar istediğiniz kadar meyve yiyebilirsiniz. (ancak 2. kuralı asla es geçmeyin. ekmek makarna patates pirinç pilavı fast food yağlı yemeyin!) istediğiniz kadar yağsız salata yiyin. etin her türlüsünü(yağsız) yiyin. tavuk yiyin. fasulye yiyin. yemeyerek kilo verilmez zaten. yemeklerden 1er saat sonra asla meyve yemeyin. 1 saat geçtikten sonra istediğiniz kadar yiyin. akşam 8den sonra asla ve asla yemek yemeyin. meyve tüketimini 8den sonra azaltın, sadece su için! gün içerisinde bol bol türk kahvesi için.

    ana hatlarıyla beslenme bu şekilde beyler..

    devam edecek.
    ···
   tümünü göster