1. 1.
    +4
    Önceklikle bütün haklar baygusreisii'ye aittir. copyright (c) baygusreisıı

    Beauty wars Company nedir?
    Beauty wars company, iki ya da daha fazla kişiden/gruptan hangisinin daha çok beğenildiğini ölçmek için yapılan anketlerin kurucusu ve dağıtıcısı olan sanal şirket. Şimdilik yalnızca inci sözlük çatısı altında barınmaktadır. Bu gruplar aklınıza gelen bütün topluluklar olabilir. Ülkelerden, ırklara. Taraftar gruplarından, müzik gruplarına kadar.

    Beauty wars company'nin amacı nedir?
    Bu sanal şirketin kurulmasındaki öncül amaç, sol frame'in daha fazla can çekişmemesi isteğidir. "Bahaneciler, yolla panpacılar, risk oyuncuları vs" başlıkların sözlüğü yerin dibine sokması sonucunda biraz da olsa inci'yi eski günlerine görmektir. Belki bu tarz başlıkların arasında bir kaç tane iyi başlık olabilir fakat zamanla taku çıkmaktadır. Diğer bir amaç ise siz panpaların gözlerini şenlendirmek, çoğumuzun ulaşamayacak olduğu "hatunları"görüp, yine de bir umut ile yaşama sevinci sağlamaktır.

    Beauty wars company'yi özel kılan nedir?
    Çoğu yazarın "Ne diye böyle saçma sapan başlıklar açıyorsun ki? Google'a yazıp bakarım istesem" veya "prim çabasında sınırları zorluyorsun bin. Bir de uydurma şirket kurmuş ciddi ciddi yazıyor." şeklinde tepkiler de bulunacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Öncelikle buradaki amaç güzel kızların "capsini"koyup öylesine bakmanızı sağlamak değil. Bu capsleri koymaktaki amaç, beğenilerinizin farkına varmanız ve sözlükteki sinerjiye katkıda bulunmanızdır. Ayriyetten yeni açılan her anketteki capsleri özel arayışlar sonucunda bulacağım için google'da aramanız anlamsızdır. Işte bu hedeler beauty wars company'i özel kılar. "Prim çabası" olayına gelecek olursak bu da kesinlikle yanlış bir düşüncedir. Şuku ya da nickaltı amacıyla açılmamış başlılar olduğunu farkedeceksinizdir zaten. Hepimizinde bildiği gibi "sanal yaşam, ulaşamadığımıza ulaşmış gibi yapmak değil midir zaten?

    Beauty Wars Company Anketleri
    Aşağıda sanal şiretimizin anketleri yer almaktadır. Şimdilik pek fazla ankete sahip olmasak da zamanla hızla artacaktır anket sayımız. Arttıkça da bu entry'de editlenerek güncellenecektir.

    1- (bkz: norwegian beauties vs swedish beauties)
    2- (bkz: colombian beauties vs brazilian beauties)
    3- (bkz: ukranian beauties vs moldovian beauties)
    4- (bkz: marilyn monroe vs scarlett johansson)
    5- (bkz: american beauties vs russian beauties)
    6- (bkz: turkish beauties vs iranian beauties)
    7- (bkz: brazzers beauties vs bangbros beauties)
    8- (bkz: Rumanian beauties vs polish beauties)-yakında
    ···
   tümünü göster