1. 151.
    +8
    şimdi size naçizane birkaç gözlem paylaşmak istiyorum

    çirkin kızları kimse istemez. herkes en güzelinin hayalini kurar. ama erkek hoplayıp zıplayabilir daldan dala. yani gider su kıza sarkar olmadı ötekine sarkar falan derken tutturur birini. ama kızlar öyle degil. korkarlar adları cıkacak diye. cirkin kızların bi kısmı işi feministliğe vurmuştur. bu başlıga yazan bi bayan vardı atarlanmıstı. örnek olarak onu verebiliriz. bir kısmı ise feminist degildir, cok ister bi sevgilisi olsun, ama olmaz.

    işte o kızlar görüp görülebilecek en kolay lokmadır panpalar. her yönden yararlıdırlar. hem cinselliğe açıktırlar, hem cok severler sizi üstünüze düşerler, bişey istemezler. ne pahalı yerlere zütür ne sevgililer gününde güzel hediye ara falan. varlıgınız en büyük hediye olur. tüm dunyası siz olursunuz. cinsellik de cabası. ve ayrılması kolaydır. hem de diger kızların gözünde prestijiniz artar.

    ne demek prestijiniz artar?

    şu demek. kızlar çekingendir. bir ilişkiye girerek risk almış olurlar. eğer siz kızı mutlu edemeyecek kapasitede iseniz kumarı kaybetmiş olurlar. bu yüzden kızların her zaman öncelikli tercihi "sevgilisinden ayrılmış" veya "birileriyle beraber olmuş" erkeklerdir. siz o cirkin kızla bir iki hafta vakit gecirdikten sonra ayrıldıgınızda degerli olursunuz. isteyen deneyebilir. cidden kızların size bakışı degişir.

    cok kolaydır cirkin kız ayarlaması. kafanızdan su deger yargılarını ve "en iyisi olsun" dusuncesini cıkarırsanız cok mutlu olursunuz
    ···
   tümünü göster