1. 101.
    +10 -1
    simdi beyler örnek olarak sevgili değilde arkadasınız olan bir kızla yaptıgınız son muhabbeti düşünün. şimdi o muhabbette karsınızdakinin kız değil de erkek oldugunu varsayın. bırakın saatlerce konusmayı 5 dk konusamazsınız. cünkü o muhabbet aslında bomtaktur. o muhabbeti devam ettiren sizin testesteronlarınızdır. ablası veya kardesi olan bilir. cok bayık gibik muhabbetleri olur kız kardeslerin ablaların falan. aslında onların muhabbeti gibik degil. genelde kızların zeka seviyesi muhabbet eebilecekleri maksimum odur. ancak cinsel cekim yüzünden erkeklerle yaptıgınız en kral en baba muhabbetten güzel gelir.

    şimdi durum böyle olunca kızların kendi arasındaki muhabbetlerin ne kadar gibik sacma sapan oldugunu da tahmin etmeniz zor degil. konusacakları şeyler dedikodu (kim kimden hoslanıyor kim kime çakıyor), makyaj kıyafet inci boncuk, "kıvanc tatlıtug cokk yakısıklııı", "bugun ne giysemi izledinmi?" den öteye gitmez.

    birbirlerini aşırı kıskanırlar. en yakın arkadaslar bile. kendi seviyelerini cekemezler. bu "kendi seviye" konusuda derin ona da sonra giricem. her dişi diğeri için rakiptir. arkadaslık dosluk saniyelr içinde biter. bilgisizlerdir, dünya görüşleri çok küçük bir persfektif içindedir.

    hepsi tek tiptir. "erkeklerin hepsi aynı" derler ama biz çeşit çeşit olmamıza ragmen tüm kızların davranışları aynıdır. herseyleri kestirilebilir ve "genellenebilir". hangi kızın neye ne tepki verecegi hep bellidir. tek tiptirler.

    neden tek tiptirler?
    ···
   tümünü göster