1. 1.
    +1
    izmitte ismini vemiceğim bi anadolu teknik liseye gidiyom, hafta toplam 21 ders alıyom, bizim bi tane huur çocuğu bölüm hocası var.

    Bu dıbınakoduğum senein başından beri bana takık itoğlu it. 21 dersin 5'i zayıf geldi 3 ü bu binin dersi. Sınavlara girdim 4 tane 2 tanesini verdim, kaldı 3 son 1 tane kaldı teknik resim, o da bu binin dersi amk ben bu dıbınakouduğuma 100 lük kağıt veriyorum bu binte bana 28 veriyo.

    Ve bu huur çocuğu yüzünden sınıfta kalıyorum, seneye 98 lilerle okumak zorundayım bu dıbınakoduğumun keli yüzünden.

    Şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz?? Aklına suikast pşanları falan gelen varmı??? yardım edin amk
    ···
    1. 1.
      0
      Öncelikle hocaya git durumu anlat... sakin ol baktın sınıfı geçirmiyor. Küfürü bas ama kavga etme tamam mı... Dur diyeceksin ne alaka amk... Anlatıyorum dinle :
      Bende EML okurken bizin sınıfın reyisi sınıfta kaldı hocaya geçir dedi yapmadı aynen durum seninki gibi ama bu eleman hocayı ve hatta okulu gibti dağıttı polis falan ortalık kan gölü amk.. neyse 1 ay hapis derken bölüm şefi korkağın teki zaten amk bunu açıköğretime kaydetti 1 yıl saha geldi mezun oldu dedim vay amk... ama bu biraz daşşaklıydı... Senin durumda böyleyse dene ama kavga etme sen düzgünce ve odunu geçirmezse Açıköğretime geç bitir okulu sonra diplomayı al çıkışta kameranın olmadığı yerde hocaya okkalı bi tekme ORRRRROOOOOSPPPPUUU ÇOOOCCCUĞĞĞUUU de ve yoluna devam et nasıl...
      ···
      1. 1.
        0
        hacı ben o sınıfı 2 sene önce geçtim
        ···
   tümünü göster